VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 3:06:43Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, March 20, 15:43:19
In reply to: Zoë 's message, "Wanneer word het allemaal wat beter?? (trigger?)" on Sunday, March 20, 14:40:42

Lieve Zoë,

Wat een afschuwelijk nieuws! Ik kan het me zo ontzettend goed voorstellen, ik hou ook vreselijk veel van dieren, ik heb ook een hond, Boomer, en in het verleden ook honden moeten laten inslapen, iedere keer is dat weer alsof je je kind naar de slachtbank brengt, zo'n gevoel. En denk je dat je het niet overleeft allemaal. Toch kom je er overheen, maar het is heel heel moeilijk, het doet heel erg veel pijn.

Het is wel het beste om te doen voor Thomas, je laatste blijk van diepe liefde om hem verder lijden te besparen, maar auw, wat doet dat vreselijk veel pijn, ik voel zo intens met je mee en ik kan niks voor je doen, behalve je heel erg veel sterkte wensen en aan je denken, je laten weten dat ik je steun en het niet overdreven vindt hoe jij reageert, het bewijst hoeveel je van Thomas houdt.

Verwen hem nog maar even, praat met Thomas, vertel hem dat je van hem houdt en dat je zou willen dat hij weer beter kon worden, maar dat het niet meer gaat. Ik denk dat hij het zelf ook voelt, maar praat met hem, hardop of in je hoofd, dat maakt niet uit, het helpt je het te verwerken. Neem daar je tijd voor, dat is zo belangrijk. Neem bewust afscheid, al wil je dat niet, natuurlijk niet, liefst hebben we dat onze lievelingen het eeuwige leven hebben... Besteed veel tijd aan het afscheid, lieve Zoë, dat is zo ontzettend belangrijk en het is je gegund om je, hoe vreselijk ook, voor te bereiden. De tijd is nog kort.

Onderaan dit bericht plak ik een mooie tekst voor je, die staat op de website van mijn eigen dierenarts, ik zit hier nu ook te huilen nu ik hem weer lees, dus wees gewaarschuwd, maar het is een prachtige tekst, misschien dat ie je een beetje troost, al bestaat er geen vervanging van Thomas. Weet dat je niet alleen staat en dat er mensen zijn als jij die net zoveel houden van dieren, zoals ikzelf, maar ik denk nog wel meer mensen die dit lezen. Ik vind het echt heel erg voor je, Zoë, what more can I say....

Een hele dikke knuffel, ik wens jou heel veel sterkte en huil maar lekker uit, je hebt recht op je verdriet!

heel veel liefs,
Anja


ALS HET ZOVER IS............

Als ik oud en zwak word
En de pijn me uit de slaap houdt
Doe dan wat nodig is
Want die laatste strijd kunnen we niet winnen

Ik begrijp dat je verdrietig bent
Maar laat je droefheid de overhand niet hebben
Want juist dan
kun je je liefde en vriendschap laten blijken

We hebben zo veel gelukkige jaren gehad
Laat me dan ook niet lijden
Als het zover is laat me dan gaan
Neem me mee waarheen het moet
Alleen blijf tot het einde bij me
Houd me stevig vast en zeg wat tegen me
Totdat ik mijn ogen sluit

Ik weet zeker dat jij ook zult vinden
dat je me een vriendendienst bewijst
Hoewel mijn staart voor het laatst heeft gekwispeld
ben ik nu van de pijn en het lijden verlost

Treur niet dat jij het bent
die dit besluit moest nemen
We hebben al die jaren zo'n hechte vriendschap gehad.
Wees er dan ook niet bedroefd om.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
websiteAnjaSunday, March 20, 15:46:37


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.