VoyForums

Friday, May 10, 23:58:57Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Ik heb er genoeg van!!!! (TRIGGER!)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, January 06, 21:28:15
In reply to: Mignon 's message, "Ik heb er genoeg van!!!! (TRIGGER!)" on Thursday, January 06, 19:07:08

Lieve Mignon,

Dit is echt schandalig hoe ze jou behandelen! Die "psychologe" heeft totaal geen ervaring met eetstoornissen, dat is duidelijk, is er daar in die praktijk geen andere psycholoog die je hierover kunt spreken. Het gaat tegen alle afspraken in namelijk, want ze hadden jou een antwoord beloofd. Bovendien is het heel belangrijk om hulp te krijgen. Misschien moet je maar terug naar de huisarts en dit verhaal neerleggen bij hem en hem vragen om een doorverwijzing naar een andere praktijk of kliniek. Probeer wat informatie te vergaren via internet he... als je al wat beslagen ten ijs komt dan scheelt dat.

Ik ben echt sprakeloos hoe die psychologe jou te woord heeft gestaan, ik zou het er niet bij laten zitten hoor, Mignon! Jij bent beter waard. Doe hierover je beklag, want zoals je zegt: wanneer ben je dan wel accuut genoeg... juist mensen met een eetstoornis staan erom bekend dat ze hun emoties van pijn en verdriet etc. goed kunnen onderdrukken en heel gecontroleerd en beheerst zijn, dus wat bazelt die vrouw!

Vraag om een ander, Mignon, het is moeilijk, ik weet het, het is knokken, ook dat besef ik me, maar jij hebt verdorie gewoon recht op goede hulp. Laat desnoods je moeder bellen he, of iemand anders die even voor jouw belangen kan opkomen.

Lieve schat, ik begrijp heel goed dat je er vreselijk van baalt, en dat is zacht uitgedrukt, ik kom even niet op een beter woord... Laat niet over je heenlopen in ieder geval!

Sterkte en heel veel liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Dit is echt niet te geloven! (trigger)ZoëFriday, January 07, 18:54:06


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.