VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:31:13Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: gisteren eerste dag groepstherapie(trigger)


Author:
Amber
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, January 12, 20:51:02

Hoi allemaal!

Hier ben ik weer even voor een update..:-)

Gisteren heb ik mijn eerste groepstherapie gehad speciaal voor mensen met een eetbuienstoornis. Het duurde van half 12 tot 5 uur...en dat is behoorlijk pittig!
Eerst kregen we sociotherapie..beetje praten over de afgelopen week wat de valkuilen waren. Daarna voedingsmanagment (wat een woord) en natuurlijk de weeg.
Daarna...lunchen, en toen waar ik het allermeeste tegenop zag, cognitieve gedragstherapie. Samen met die psychotherapeute (waar ik een gesprek mee had gehad)en een klinisch psycholoog. Het vervelende was, dat ik tijdens de lunch last had van bepaalde triggers (flashbacks) en daardoor tijdens cognitieve gedragstherapie niks meer kon zeggen, ik moest mezelf toespreken zeg maar om erbij te blijven met mijn hoofd, want was het liefste weggegaan. Ik was er niet bij, jullie snappen denk ik wel wat ik bedoel.
Daarna kregen we psycho motore therapie, moesten we gaan voetballen (haat voetballen!!) maar het was enorm lachen, iedereen was opgelucht dat de dag voorbij was en dat het al met al toch meegevallen was. Ik heb een hele leuke groep, stuk voor stuk lieve mensen. Oke..de ene leuker dan de andere, maar dat heb je overal toch!
De psychotherapeute kwam nog naar me toe dat "het team ;-) overlegd had over mij, en ik krijg dus ook individuele gesprekken aangeboden met haar, omdat er bepaalde dingen zijn die je gewoon niet in een groep wil vertellen maar wel verwerkt moeten worden. Ook moet er een gesprek met mijn ouders komen...bah bah...daar heb ik dus helemaal geen behoefte aan, maar het moet toch.

Vandaag heb ik me onwijs klote gevoeld, en nog steeds...heb net een eetbui gehad, maar niet gecompenseerd..ik ben zo moe van alles dat ik het compenseren met veel moeite heb gelaten.
Ik haal allemaal vreemde dingen in mijn hoofd die misschien helemaal niet waar zijn maar die me wel beangstigen...hebben jullie daar ook wel eens last van? Ik vertel het niet zo open en bloot omdat ik denk dat het niet goed voor jullie zal zijn, en ook niet voor mij, omdat ik me schaam voor me eigen gedachtes. Ik ben van plan om morgen die psychotherapeute te bellen om te vragen of ik haar een brief mag schrijven met die gedachtes erin. Zou dat kunnen? Ben zo bang dat ik me aanstel..maar ik word helemaal gek in mijn hoofd van alle dingen waaraan ik denk en het verdriet. Ik moet met iemand praten, en omdat ik pas over 3 weken een individueel gesprek heb....dat duurt dus nog wel even. Maar goed, ben bang dat ze denkt dat ik me aanstel ofzo of dat ik haar stoor..:-S Maar ik ga morgen toch maar bellen..het moet gewoon..

Oke..dit was even een update weer..zal morgen weer even wat schrijven..iedereen heel veel sterkte!!

Liefs, Amber

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor AmberZoŽFriday, January 14, 21:31:55


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.