VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, April 12, 23:37:10Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Update van ZoŽ..


Author:
ZoŽ
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, December 30, 21:22:08

Hallo lieve mensen!

Ik heb al een enorme lange tijd niet geschreven en gereageerd. Sorry sorry sorry!
Ik schaam me behoorlijk dat ik zo lang niets van me heb laten horen. En al helemaal dat ik al zo'n tijd niet meer gereageerd heb op jullie berichten en onderwerpen.
Nu ga ik heel egoistisch zijn, want ik heb heel veel te vertellen en ga pas daarna lezen wat jullie allemaal geschreven hebben...

Het laatst wat ik geschreven heb, was het gesprek tussen mijn moeder en mij. Ze wilde me heel graag helpen en dat is dus ook gebeurd.
(het is een heel verhaal hoor, dus als je daar geen zin in hebt, nu afhaken!)
Ik ben dat weekend weggeweest naar een vriend zoals ik had verteld. Wat een enorm stress weekend was, maar aan de andere kant ook leuk. Ik kwam dan ook heel vrolijk thuis. Totdat mijn moeder, nadat ik al mijn verhalen had uitgestort, me doodleuk mededeelde dat ze een afspraak had gemaakt bij de dokter. Voor die dag, en het was al over een uur. Ik was is pure shock, ik gilde alleen maar dat ik absoluut niet wilde en dat ik heel boos was. Na een tijdje kalmeerde ik een beetje en ben (nog steeds in shock..) op de automatische piloot meegegaan naar de dokter. Het was niet mijn eigen huisarts trouwens (domdomdom).
Enfin, ik ging dat gesprek in en ik kon helemaal niets meer zeggen. Ik zat alleen maar te huilen. Mijn moeder wilde het niet vertellen want ze vond eigenlijk al dat ze misschien teveel had gepusht. Ik kreeg er net aan uit dat ik niet lekker in mijn vel zat en dat ik niet zo goed kon omgaan met het eten.
Wat was zijn advies: assertiviteitscursus.
Niet echt waar ik op zat te wachten.
Daarna hebben we het er niet veel over gehad, ik heb haar de hoofdproblemen kort en krachtig verteld aan haar maar verder niet meer. Ik sloot me af en wilde absoluut niet meer praten over alles.
Mijn moeder was daardoor in paniek en is gaan bellen naar SABN oudercontacten. Die mevrouw zei dat mijn moeder snel hulp moest gaan zoeken omdat het zo niet langer kon en het er niet beter op zou worden. Ze heeft van die vrouw een telefoonnummer gekregen van een psychotherapeut die haar dochter ook heeft geholpen.
Die heeft mijn vader gebeld en ik mocht de volgende dag meteen komen.
Klein feitje, ik wist hier niets van. Dus een 2e shock voor me.
Omdat ik hier op het forum altijd riep dat ik absoluut nog geen hulp wilde, is het vast raar om te horen dat ik toch een intake wilde proberen met die man.
Gewoon om te kijken wat het inhield, en om erachter te komen of ik wel/niet een aansteller was.
Ik heb met die man gepraat en het was best een rustig gesprek (ik heb maar 1 keer even moeten huilen, *schouderklopje* ;))
Uiteindelijk vroeg hij of ik zo door wilde gaan of met hem in zee gaan. Ik wist het echt niet op dat moment. Hij zei dat als ik zou zeggen: het moet maar, hij ook al tevreden was. En dat was wel ongeveer hetgeen wat ik dacht, dus heb toegestemd.
Dus ZoŽ heeft hulp. Blij ben ik er niet echt mee, maar ik voel nu ook weer geen grote weerstand. Zoals ik hiervoor vaak voelde.

Gos ik ben altijd zo uitgebreid van stof!!
Ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen.
Dit had ik ook wel korter kunnen brengen geloof ik...
Nouja, zo staan de zaken er dus voor en ik ben nogal warrig op dit moment.
Ik denk dat ik nu ook wel even genoeg heb geschreven. Heb nog veel meer, maar ben erg moe. Dus misschien binnekort schrijf ik wat meer.
Ik ga slapen in ieder geval. Ik wens iedereen een fijne avond en nachtrust toe.

Dikke kus aan iedereen,
ZoŽ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Update van ZoŽ..MignonFriday, December 31, 14:58:23

Re: Update van ZoŽ..AnjaFriday, December 31, 18:13:17

ZoŽ, hoe is het met je?AnjaThursday, January 06, 21:49:46

Re: Update van ZoŽ..AliciaFriday, January 14, 15:16:56


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.