VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:28:29Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: ik zie t gewoon even niet zitten... (trigger)


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, January 14, 17:49:48

Ik voel me gewoon klote op dit moment.
Ik weet gewoon niet meer wat ik nou moet. Ik eet niet heel veel en toch is het nooit weinig genoeg. Ik kan het trainen niet opbrengen en dat haat ik want ik moet! Ik heb donderdag een conditie test op school en die moet ik halen wil ik verder kunnen met school... Ik zie t niet zitten!!
Ik haat mezelf dat ik het niet op kan brengen. Ik haat mezelf dat ik niet normaal gezond kan eten. Kortom ik haat mezelf gewoon!!
Ik wil weer zo graag de gezonde energieke ik zijn, niet deze slappe slome en moeie ik zijn... Ik word gek van mezelf. Ik vind mijn school leuk en wil het graag redden maar weet gewoon even niet meer hoe!
Ik heb het gevoel dat ik iedereen telleurstel. Ik wil dat mensen trots op me kunnen zijn maar op deze manier stel ik ze alleen maar telleur. Ik zie er niet goed uit en je ziet dat mensen dat zien, dat maakt je nog onzekerder.
Sorry dat ik zo'n down en warrig berichtje stuur maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet. Ik voel me zo ontzettend hulpeloos...


Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: ik zie t gewoon even niet zitten... (trigger)AnjaFriday, January 14, 21:26:09

Re: ik zie t gewoon even niet zitten... (trigger)MignonSaturday, January 15, 18:52:42


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.