VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:25:29Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Even van me afschrijven hoor.. (trigger, trigger, trigger!)


Author:
ZoŽ
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, January 17, 14:27:54

Hallo meiden,

Ik weet niet echt waar te beginnen. Ik geloof ook dat ik nog helemaal niets heb geschreven over de psychotherapie die ik nu krijg. Volgens mij hebben jullie geen idee waar ik nu mee bezig ben. Weet ook niet echt wat ik daarover precies zou willen vertellen
Maar goed wat ik wel weet is dat ik al een paar dagen behoorlijk chaotisch voel. Ik twijfel, ik ben boos, ik ben verdrietig, ik ben vlak en ongeintereseerd. Ik weet het allemaal even niet meer, alles wat ik voel is zo wisselend. Het ene uur voel ik me toppie, en het hoeft maar 5 minuten later te zijn om me echt heel down te voelen. En ik word er zo verschrikkelijk MOE van, blegh!

Er zitten zoveel gedachtes in me, dingen zoals:
- Als ik klaar ben met deze therapie dan ga ik nog verder afvallen tot ik bij de aantal kilo (die man gaat me namelijk helpen met afvallen enzo, maar dat mag tot een bepaald aantal kilo, niet meer).
- Ik hoef helemaal geen hulp, alles is redelijk/goed met mij. Ik kan het alleen af. En dan is er weer ruimte voor mensen die het ECHT nodig hebben, want daar ben ik er niet 1 van.
En dan echt 1000 van zulke gedachtes, maar ik zal er jullie niet mee lastigvallen, heeft weinig zin.
Mijn hoofd zit altijd vol. Vol met vragen waar ik maar geen echt antwoord op kan vinden. Soms weet ik zelfs niet eens wat precies mijn vraag is, maar voel ik me onzettend onrustig en heb ik het idee dat ik maar wat aankl**t. Sorry dat ik het zo vaag uitleg, maar kan het niet beter dan dit.
Weet iemand bijvoorbeeld waarom de ene een dagbehandelng krijgt, de ander een psycholoog en weer een andere opname of een psychotherapeut? Waarom de ene 1 op 1 en de andere in een groep? Ik weet niet eens waarom dat belangrijk voor me is. Maar ik wil weten waarom die verschillen er toch zo zijn...

Tot slot wil ik zeggen dat die gedachtes van mijn 'slechte' ik afkomen, zeg maar. Met mijn gezondverstand kan ik het soms wel wat relativeren. Maar nu heeft dat slechte stemmetje wel heel erg de overhand..hopelijk heeft dit luchten op dit forum wat geholpen. We will see!


Kus,
ZoŽ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Even van me afschrijven hoor.. (trigger, trigger, trigger!)SuzanMonday, January 17, 18:53:00

Re: Even van me afschrijven hoor.. (trigger, trigger, trigger!)AnjaWednesday, January 19, 17:07:40

Re: Even van me afschrijven hoor.. (trigger, trigger, trigger!)MignonThursday, January 20, 15:33:58


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.