VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, April 12, 23:13:09Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: 1e gesprek gehad (trigger)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, January 25, 15:53:59

Hey meiden,

vandaag ben ik voor het eerst bij mijn psycholoog geweest. Ik was van te voren erg nerveus en ik had er helemaal geen zin in. Nu ben ik heel blij dat ik ben gegaan want ik heb een super psycholoog :) Het is al een wat oudere man, ontzettend aardig en zelfs grappig :)) Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij hem en door zijn manier van reageren had ik ook niet het idee dat ik rare dingen zei en me hoefde te schamen! Het was best nog een orientatie gesprek en er zijn dus nog geen diepegaande dingen besproken. Maar ik heb wel het gevoel dat ik dat soort dingen goed met hem zal kunnen gaan bespreken :)
We hebben afgesproken dat ik volgende week weer volgens een eetlijst moet gaan proberen te eten (ik hou me nu helemaal niet meer aan mijn lijst namelijk :S) En ik mag me nog maar drie keer in de week wegen (i.p.v. 4 keer per dag ;)) Hij wil het liefst dat ik 3 ons per week aan ga komen omdat mijn bmi gevaarlijk laag is volgens hem :S Maar dat gaan we langzaam opbouwen...gelukkig maar!

Het was gewoon een heel fijn gesprek dus en ik ben onwijs opgelucht! Met eten gaat het weer heel slecht op het moment en ik heb heel erge last van stemmingwisselingen. En eigenlijk wil ik alleen maar afvallen, afvallen en nog is afvallen....pfffffff, ik ben dus echt blij dat ik een goede psycholoog heb nu!

Aan het eind van het gesprek vroeg hij of ik nog vragen had. Ik weet niet precies waarom het zo belangrijk voor me is, maar ik wilde weten wat voor eetstoornis ik nu heb. Hij zei direct anorexia en keek me een beetje verbaasd aan voordat hij antwoord gaf (?) Ik voel me slecht dat ik zo graag een naam wil voor mijn eetstoornis, want een eetstoornis is een eetstoornis... dus ernstig! En het had ook niet uitgemaakt wat voor naam hoor, maar het is voor mij gewoon een bevestiging dat ik me niet aanstel ofzo.
Nu voel ik me vreemd, want ik vind mezelf veel te dik voor iemand met anorexia... ik schaam me nu helemaal voor mijn lijf!

En nu schaam ik me weer tegenover jullie omdat ik die naam zo belangrijk vind/vond.... grrrrrrr, ik word gek van mezelf! Dit is ook de reden dat ik hier wat minder schrijf. Ik ben de laatste tijd vaak boos op mezelf, zo'n gevoel dat je hebt wanneer iemand je iets ergs geflikt heeft, alleen weet ik dus niet wat ik mezelf precies heb geflikt. Ik vind even niet dat ik het verdien om veel over mezelf te schrijven en reacties van jullie te krijgen. Daardoor ben ik ook nooit tevreden over mijn reacties op jullie berichten en voel ik me daar weer klote door...pfffffff, daarom is dat ook wat minder de laatste tijd (sorry) Nou ja, laat mij maar even lekker boos zijn op mezelf hoor, dat gaat vanzelf wel weer over ;)

Veel sterkte allemaal, ik denk aan jullie!

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Lieve Mignon!AliciaTuesday, January 25, 17:42:20

Re: 1e gesprek gehad (trigger)AnjaTuesday, January 25, 20:10:19

Re: 1e gesprek gehad (trigger)ZoŽThursday, January 27, 20:06:34

En nog eentje dan voor jou Mignon :))AnjaFriday, February 04, 19:49:42


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.