VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 21:12:01Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Voor Anja


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, January 28, 7:10:15
In reply to: Zoë 's message, "Voor Anja" on Thursday, January 27, 21:58:51

Lieve Zoë,

Yep, het is bijna helemaal gelukt, althans, het begin is gemaakt en ik ben erg opgelucht. Jeffery (mijn peut) pakt me flink aan, maar dat is goed voor me. Hij is bepaald niet van de geitenharen sokken beweging, hij provoceert en daagt uit maar dat helpt me wel om over de brug te komen en ik heb alle vertrouwen in hem, hij doet het ook met veel respect, hoe gemeen ook soms, maar daar kom ik wel verder mee. Ik voel me veilig en daar gaat het om. Ik ben ongelofelijk blij dat ik heb gepraat, want het was heel moeilijk voor me, ik zag er tegenop maar nu achteraf ben ik heel erg opgelucht! En nu wil ik heel graag dat het alweer volgende week is, want ik wil verder hiermee!

Volgende week woensdag (2 februari???) ga ik weer trouwens :))) En jij?

Lieve Zoë, ik zei het in mijn vorige berichtje aan jou ook al: jij kunt anderen niet kwetsen, door eerlijk te zijn over je gevoel kun jij anderen geen pijn doen. Het kan pijnlijk zijn voor anderen, maar dat is niet jouw schuld. En het is heel logisch als jij uitspreekt dat je rust wilt, dat kan ik herkennen, ik heb hetzelfde gevoel. Naast mijn baantje heb ik momenteel verder weinig contacten, ik focus me even helemaal op mezelf en daar passen anderen niet in. Dat heb ik nodig. Ik vind het net zo moeilijk als jij trouwens om dat te zeggen tegen mensen, er zijn er nog een paar die dat te horen gaan krijgen van me. Brrrrr.... maar ik ga het wel doen, ik wil wel eerlijk zijn, ik zou mij persoonlijk een stuk schuldiger voelen als ik oneerlijk zou zijn en maar om blijf gaan met mensen om ze geen rotgevoel te bezorgen. Vroeg of laat stort ik dan toch in, ik denk dat hetzelfde een beetje voor jou op gaat.

Therapie heeft tijd nodig Zoë, dingen veranderen in positieve zin ook, je mag alle tijd van de wereld nemen voor jezelf, ik begrijp dat je ongeduldig bent. We leven in een instant maatschappij vol fastfood ook op psychisch, sociaal en moreel vlak: alles moet maar snel opgelost en verteerd worden... Maar sommige dingen zijn niet even snel op te lossen lieve Zoë, ik zou zelf ook dolgraag een pilletje willen en dat alles dan geweldig zou zijn, geen greintje pijn, weg met alle ballast en voor altijd vredig en liefdevol en in balans... Maar dat is een utopie, soms moet er puin worden geruimd en soms is daar hak- en breekwerk voor nodig. Ik knok door nu, doe je met me mee?

Heel veel sterkte vandaag lieve schat, zet hem op he! En alvast een fijn weekend.

Knuffel en liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor AnjaZoëSaturday, January 29, 21:20:26


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.