VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 0:29:55Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: laatste groetje!(trigger)


Author:
tessa
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, February 08, 10:22:00

Hoi Meiden,

Heel erg bedankt voor de lieve reacties die ik kreeg op mijn vorige verhaaltje! Ik voelde me best gekwetst, maar ik ben het met jullie eens dat ik er geen waarde aan moet hechten. Hij zal het wel niet zo bedoeld hebben.. en wat dan nog! Tis maar me ex hihi

Maaaaar ik heb nieuws!! Ik had gister de intake bij de Ursula stichting. Dat verliep allemaal vrij goed, mijn huisarts had er een beetje vaart achter gezet dus ik kreeg te horen dat ik morgen (ja morgen al!) terecht kan!
Ik heb zometeen een voorbereidend gesprek met mijn ouders en het hoofd van de stichting en dan kan ik morgen beginnen.

Het is niet de behandeling die ik gehoopt had te krijgen (dit was 5 daagse in oegstgeest) maar ik kom terecht in Leidschendam waar ik een 7 daagse behandeling onderga... vind ik wel heeeeel erg veel.. vooral omdat ik me vriendje dan bijna niet meer zie.. dat is ook de enige rede dat ik het toch best erg vind om opgenomen te worden.
Verder ben ik er wel van overtuigd dat het t beste is wat ik kan doen op dit moment.

Zelf kom ik er gewoon niet uit, en omdat ik ook al niet meer bij m'n andere behandeling terecht kon door mijn lage gewicht zat er geen vordering in..

Dus ik zal de komende tijd niet meer reageren op dit forum (snik snik) wanneer ik een xtje tijd heb om te computeren (of misschien hebben ze daar wel computers(dat hoor ik vanmiddag allemaal)) zal ik jullie wel op de hoogte houden!! Ik wens jullie allemaal heel erg veel sterkte!
Ik hoop dat het allemaal snel beter zal gaan met jullie, dat de intakes snel zijn en mignon dat je ook snel terrecht kan!

In ieder geval heeeel erg bedankt voor jullie steun, de laatste tijd!Ik heb er heel veel aan gehad om jullie verhalen te lezen, en mijn verhaal te doen hier op t forum!

Liefs tessa,

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: laatste groetje!(trigger)MignonTuesday, February 08, 20:56:05

Re: laatste groetje!(trigger)ZoŽWednesday, February 09, 13:06:47

Re: laatste groetje!(trigger)AnjaWednesday, February 09, 19:10:11

Re: laatste groetje!(trigger)JohannaThursday, February 10, 16:17:02


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.