VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:20:35Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Is dit normaal???? (trigger)


Author:
Amber
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, February 08, 23:51:47

Hey allemaal!

Ben ik weer even!

Ik zit een beetje ergens mee..en weet niet of het nou normaal is of dat ik er de volgende keer iets van moet zeggen.

Mijn eetprobleem is dus heel complex (NAO) en op dit moment eet ik te weinig en sport veel en val dus ook snel af. Ik zit in een eetbuienstoornis groep, op zich niet erg natuurlijk, omdat ik ook periodes van veel eten heb..maar er is een diŽtiste bij, en die heb ik vanmorgen geprobeerd uit te leggen dat ik bang ben nu voor teveel eten en aankomen. Nu moest ik afspreken met haar om 1500 kcal te gaan eten, dat "moest" ik niet proberen maar gewoon doen (dat vond ik al makkelijk gezegd..maar goed)Op de weegschaal was ik flink afgevallen, en dat vond ze veeeeeeeeeeel te veel (was echt niet overdreven veel..gemiddeld) . Maar de manier waarop ze het zei ...ik voelde me net iemand die de zaak bedondert en er lol in heb ofzo.
Maar goed...tijdens de lunch (we lunchen met haar) had ik trek in een appel..had hem alleen niet bij me. Dus iemand uit mijn groep zei..wil je een banaan? Ik heb een banaan in mijn tas. Nou de angst kwam naar boven (veel kcal) en ik zei.nee dankje..maar heb liever een appel.
Toen zegt die diŽtiste tegen die persoon met een lachje: "jaaa...want in een banaan zitten wel 90 meer kcal dan in een appel!!" En zaten ze te gniffelen..nou ik voelde me door de grond zakken..en het stomme was...ik lachtte mee...had ik er nu maar wat van gezegd!
Dit is toch niet normaal..oke..het is misschien niet heel erg..maar bij mij kwam het hard over..ik vind het al moeilijk genoeg om het te vertellen.

Moet ik dit aankaarten bij mijn psychotherapeut maandag of het pver 2 weken met haar (diŽtiste) bespreken?? Weet echt niet of het zo erg is dat ik dat wel kan/mag zeggen...pffff....hoop dat jullie me kunnen helpen!

Kus, Amber

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Is dit normaal???? (trigger)FlowWednesday, February 09, 10:04:04

Re: Is dit normaal???? (trigger)ZoŽWednesday, February 09, 13:02:39

Re: Is dit normaal???? (trigger)AliciaWednesday, February 09, 14:24:11

Re: Is dit normaal???? (trigger)AnjaWednesday, February 09, 19:05:14

Re: Is dit normaal???? (trigger)AmberFriday, February 11, 16:50:08


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.