VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, May 26, 3:01:43Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8] ]
Subject: Hier ben ik weer (trigger)


Author:
tessa
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, December 17, 18:15:01

Hoi Meiden,

Hier weer eventjes een berichtje van mij.. Erg lang geleden, maar ik had eventjes niet de behoefte om mijn verhaal te doen hier. Misschien wilde ik een beetje rust in mijn hoofd.

Maar ik heb ondertussen zeker niet stilgezeten. Het gaat nog steeds helemaal niet goed maar er zijn wel veel voorderingen wat betreft de therapie. Net zoals Mignon heb ik al een intake gesprek gehad 3 weken geleden, ik moest 2 weken wachten op een uitslag. Mignon als je dit leest, : Het lijkt ongelooflijk lang, maar die weken zijn zo voorbij, voor je er erg in hebt!!

Mijn huisarts heeft me ook wel een beetje door die weken heen gesleept, 2 keer per week had ik een afspraak bij hem. Zodat ik daar een beetje naar toe kon leven. En gewoon controle, van mijn gewicht en dergelijke.

Vorige week had ik weer een afspraak met de psycholoog die met de uitslag kwam. 2x per week dagtherapie in groepsverband en 1x in de 2 weken een individueel gesprek met je persoonlijke coach. Klonk allemaal wel redelijk. Ook omdat het doel van die therapie niet is, aankomen.. maar anders naar eten kijken.. (ze zijn er daar van overtuigd dat wanneer dit veranderd, je vanzelf wel weer aankomt, waar ik op dit moment nog niet echt aan toe ben).

Ook had ik een afspraak met een andere psycholoog die wat meer heeft uitgelegt over de therapie, wat het allemaal inhoud enz. Ze heeft een aantal afspraken geregeld met therapeuten en met een huisarts van de instelling die een medische test gaat afleggen. Ik heb een hartfilmpje laten maken en bloed laten prikken. Hier krijg ik aanstaande dinsdag de uitslag van, dus ben benieuwd.

In de afgelopen weken ben ik wel nog een aantal kilo's kwijtgeraakt, wat nu toch echt te ver gaat. Mijn moeder weet niet meer wat ze met mij aan moet. Ik heb gesprekken gehad met m'n tante (die zelf ook anorexia heeft gehad) die wel erg hielpen, zij snapt tenminste hoe ik denk, en wat er in mijn hoofd omgaat. 2 dagen terug hebben ze met z'n vieren geprobeerd op mij in te praten, zonder enig succes. Maar het is zo raar allemaal, ik ben er wel, maar het is net alsof ik naast mijn lichaam sta. Ik voel niets meer, geen enkele emotie, behalve wanneer er iemand om MIJ moet huilen, dan hou ik het ook niet meer droog. Verder is het allemaal een grote waas.

Van de dokter mag ik niet meer werken, en fietsen, omdat het nogal eens zwart wordt voor m'n ogen. Ze zijn bang dat ik omval. Beetje onzin maarja, ik heb toch geen energie om iets te doen. Het enige wat ik de hele dag doe is in bad liggen en slapen, en eigenlijk bevalt dat me ook wel even. Ik weet ook wel dat het geen goede gedachte is, want hoe minder erg ik het vindt, hoe minder graag ik weer 'beter' wil worden.

Het is ook net alsof het allemaal niet over mij gaat. Ze dreigen met ziekenhuis opname, maar dat interesseerd me niet meer. Zoals het er nu voorstaat kan ik niet meedoen zelfs met de therapie, omdat ik onder de minimum bmi grens zit. Ze zeggen daar dat als je onder de 16 zit er een opname stop wordt ingelast. Omdat je dan toch niets meer voelt, en niet goed meer kan opletten. Heel fijn dus..

Nou het klinkt misschien allemaal heel depri, maar ik hou me er ondertussen nog wel goed onder vind ik. Niet dat ik vrolijk ben ofzo, maar naar omstandigheden gaat het wel aardig. Vandaag dan in ieder geval..

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Hier ben ik weer (trigger)Voor tessaFriday, December 17, 19:45:07

Re: Hier ben ik weer (trigger) -- sorry fout in gevuldFlowFriday, December 17, 19:47:02

Re: Hier ben ik weer (trigger)AnjaFriday, December 17, 20:31:44

Re: Hier ben ik weer (trigger)MignonFriday, December 17, 21:34:53

Re: Hier ben ik weer (trigger)LynnSaturday, December 18, 10:55:02

Hoe is het nu met je Tessa?AnjaSaturday, December 18, 15:19:37

Re: Hier ben ik weer (trigger)MignonThursday, December 23, 12:06:39


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.