VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, May 26, 3:56:16Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8] ]
Subject: Up- date


Author:
Lynn
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, November 28, 15:32:16

Hoi lieve meiden,
Ik heb al lang niks van mij laten horen, maar ik zal even een up- date geven hoe het mij vergaat.
Inmiddels ben ik aan het werk om mijzelf beter te maken, ik wil dit niet meer. Het is heel moeilijk, echt waar. Maar ik probeer het wel. Ik ben er achter gekomen dat ik het niet alleen kan. Ik loop nu bij een dieetiste die mij helpt en ik mail met een meisje die een eetstoornis overwonnen heeft.
Dat ik niet meer zo heel veel op deze site kom, heeft als volgende reden. Ik vind dit echt een hele goede site, dankzij jullie ben ik erachter gekomen dat ik een eetstoornis heb. Ook is het fijn om herkenning te zien en je verhaal kwijt te kunnen. Maar ik ben er ook achter gekomen dat ik te zwak ben, en sommige berichtjes niet aan kan om te lezen. Maar Anja wat jij doet is wel echt geweldig. En als het wat beter gaat zal ik wat meer op deze site kijken om jullie aan te moedigen.
Mignon, hoe gaat het met jou? Ik las een tijdje terug dat je naar de dokter bent gegaan?
Nou sterkte allemaal en ik hoop dat er een paar een poging wagen om beter te worden, want echt waar dat is het beste. En het lucht op, dat je niet meer hoeft te liegen.
Liefs, Lynn

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Up- dateAnjaSunday, November 28, 16:02:21

Re: Up- dateZoëSunday, November 28, 22:43:44

lieve LynnMignonMonday, November 29, 14:36:01

Re: Up- dateJohannaThursday, December 02, 21:01:20

Re: Up- dateLynnSaturday, December 04, 15:46:06

Re: Up- dateVéronique De SmedtWednesday, December 08, 18:37:14


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.