VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 08:46:22 12/08/03 Mon
Author: Anonymous
Subject: Re: My letter to GOD
In reply to: 's message, "My letter to GOD" on 13:25:11 07/08/03 Tue

To follow is my letter to GOD........

DEAR GOD IN HEAVEN,

I HAVE MADE MISTAKES IN MY LIFE, NONE HAVE BROKEN MY HEART OR LEFT ME MORE DEPRESSED THAN THE RECENT. I AM SORRY THAT I CHOSE THE WRONG PATH WHEN I FELT THAT WE HAD NO MONEY AND NEEDED TO BORROW FROM OTHERS ILLEGALLY. I THOUGHT YOU WOULD HELP ME PAY THOSE PEOPLE BACK SOMEHOW. I THOUGHT YOU WOULD NOT HAVE FORSAKEN ME IN MY TIME OF NEED.

I HAVE NEVER FELT MORE ALONE THAN NOW ALTHOUGH I HAVE MY SON AND FIANCE WITH ME NOW. THE CHARGES I FACE ARE SERIOUS ENOUGH TO ENSURE THAT I PROBABLY AM LOCKED AWAY FOR YEARS AND YEARS. I WILL PROBABLY NEVER SEE MY SON AGAIN OR MY FAMILY OR MY FIANCE. I DONT KNOW HOW TO GO ON, GOD.....I CANT EAT, SLEEP OR THINK ANYMORE I AM SO SICK WITH FEAR AND WORRY. HOW WILL I GO ON WITHOUT MY SON, YOU KNOW HE IS MY HEART AND MY LIFE. RIGHT NOW I HAVE NO STREGNTH, I FEEL LIKE I AM SLEEPWALKING AND ALTHOUGH I HAVE REALIZED THAT TAKING MY OWN LIFE WON'T DO MY FAMILY ANY GOOD, I STILL PRAY THAT I DONT WAKE UP AND THAT YOU TAKE MY LIFE IN MY SLEEP. I HAVE WRONGED PEOPLE YET I HAVE TRIED TO PAY THEM ALL BACK. I HAVE REALIZED THAT IF I EVER SINK SO LOW AGAIN THAT MY FAMILY CAN HELP ME AND THAT THEY DO CARE ABOUT ME AND I CAN TURN TO THEM INSTEAD OF DOING ILLEGAL THINGS IN MY TIME OF CRISIS.
ALL I AM ASKING FOR GOD IS A CHANCE. PLEASE ALLOW ME TO START MY LIFE ANEW AND ON THE RIGHT FOOT THIS TIME. PLEASE ALLOW ME THIS ONE LAST CHANCE TO NOT DISAPPOINT YOU OR OTHERS. PLEASE DEAR GOD HELP ME TO SURVIVE THRU THIS. I AM SEARCHCING FOR A JOB SO THAT WE CAN LIVE LIFE THE RIGHT WAY THIS TIME. PLEASE BE MERCIFUL DEAR LORD AND LET JUSTICE BE LIGHT THIS LAST TIME. I TRULY NEED A MIRACLE AND I PRAY THAT YOU CAN HELP ME.
DEAR GOD, AS I SIT HERE CRYING AS I DO EVERYDAY AND SHAKING AND TREMBLING AS I CANNOT STOP THIS TREMBLING, I PRAY THAT YOU CAN GUIDE ME. PLEASE PLEASE I PRAY YOU AND BEG THAT I DO NOT GO TO JAIL FOR I CANNOT LIVE THIS WORLD BEING AWAY FROM MY SON. PLEASE GOD HELP ME. YOU ARE MY LAST AND ONLY HOPE OF SURVIVAL. MY LIFE IS IN YOUR HANDS, LORD, PLEASE HEAR MY PLEA FOR HELP AND DO NOT FORSAKE ME....

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.