VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: [1]2 ]
Subject: Re: ookko petsu käyny hotmailississasi?? -Oon.


Author:
Eetteri
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 07:55:51 01/16/02 Wed
In reply to: Go Go 's message, "ookko petsu käyny hotmailississasi??" on 06:49:31 01/16/02 Wed

Tattis, minä checkailen niitä Photo Shopilla mikä olisi paras. Saakohan niistä selvää, jos ne pienentää sen kokoiseksi, että näkyis kerralla kokonaan? Tai ainakin ne uusimmat, jotka on piirretty siihen nahkakantiseen vieraskirjaan vois ehkä mahtua. Paitsi että osa niistä voi olla kahdella sivulla, pitää jotenkin yhdistää.

Millä sä oot tehnyt nämä sivut, kai sulla on joku ohjelma? Tuo Cool Page on rekisteröimättömänä vähän huono, kun se jättää sivulle linkin, ja fontteja ei voi käyttää kuin kolmea, ym. rajoituksia. Muuten se on helppokäyttöinen. Tällä koneella taitaa ehkä olla Front Page Express, vois sitäkin kokeilla.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
interpolaitua mietiskelyäsimpanssi09:02:10 01/16/02 Wed


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.