VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 15:03:42 08/18/03 Mon
Author: Mikael Vestama
Subject: Vihreä sähkö lisää Euroopan katkosriskiä

Kun tuo YLE:n isompi palsta on idioottimaisesti tässä kuussa suljettu niin laitanpa tänne. Nimittäin kauppalehti kirjoittaa:

http://www.kauppalehti.fi/4/f/uutiset/pl/index.jsp#2103

"Vihreä sähkö lisää Euroopan katkosriskiä, München.

Yhdysvaltain itärannikon lamauttaneen sähkökatkoksen kaltainen häiriö ei tällä hetkellä ole Keski-Euroopassa todennäköinen. Sähkömarkkinoiden yksityistäminen ja uusiutuvien energianlähteiden lisääntyvä käyttö kasvattavat kuitenkin riskejä."

Paperiversiossa tai subscribereille on pidempääkin juttua tarjolla. Mutta tämä uhkahan on juuri se minkä me jo tiedämme! Tämän tietävät myös vihreät, joskin kiistävät tietävänsä. Vihreiden tavoitehan on ajaa energian kulutus ja teollisuus alas ja tällaiset laajamittaiset sähkökatkokset ovat heille hyvä ensiaskel tavoitteensa saavuttamisessa.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.