VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]


Heizelwood

Subject: GRATTIS Yenka & Unica!!!


Author:
Camilla
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:20:37 06/19/04 Sat
(t6o913p75.telia.com/213.64.36.75)

**GRATTIS YENKA***

Wuffes flicka som idag på Avesta Internationella vann med SERT, CACIB & BIM!!!

Yenka hälsar till sin fina pojke, Wuffe och till sina små pojkbarn Rax och Usko!!!!!

**GRATTIS UNICA***

Till din BIM placering med SERT!!!!! Yippe vad roligt!!
Rathkos fina flicka!! Snart får hon kusiner i Sverige:))))

Kram från oss i Sverige
Camilla.
Replies:
Subject: ONNEA UNICALLE, KOTIVÄELLE JA KASVATTAJALLE


Author:
Sauvon nopeeeeeeee
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:58:17 06/19/04 Sat
(a80-186-88-218.elisa-laajakaista.fi/80.186.88.218)

Heizelwood Unica Kotkassa SERTI, VSP
Onnitteluja isosti!
Replies:
Subject: Onnentoivotukset


Author:
Jouni Nummela
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:48:59 06/17/04 Thu
(NoHost/62.237.65.205)

Tervehdys "pitkästä" aikaa näin virtuaalisesti.Oli aivan pakko ruveta kirjoittamaan hienoista saavutuksistanne.
Kennel Heizelwood edustaa RW-kasvattajia hienosti Suomen Kennelliiton vuoden kasvattaja 2004 kilpailussa. Vuoden näyttelykoira kilpailussa taas Heizelwood Tika on hienosti edustettuna parhaana RW-koirana,lisäpisteitä taas huomenna jaossa Kotkan näyttelyssä..
Unica on lopettanut ensimmäisen juoksunsa,tytöstä on kehittynyt todella upea nuori alku.Huomenna kuullaan mitä Englantilainen tuomari on mieltä.
Paljon terveisiä koko mäen asukkaille ja huomenna tavataan Kotkassa.
Replies:
Subject: Voi mahdoton viikonlopun tulosmäärää - onnea kaikille! Upeaa...


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:40:06 06/14/04 Mon
(dsl-217-078-204-19.lohjanpuhelin.fi/217.78.204.19)

Hei kaikille,

juuri heränneenä yövuorosta, joten jos kamalasti kirjoitusvirheitä löytyy niin syy on siinä.
Voi apua, en tiedä mistä oikein aloittaisin, varmaankin lauantaista.
Me käväisimme aamutuomaan Naantalin näyttelyssä ennen iltavuoroani ihan yllärinä aikas monelle. Ajateltiin vielä "pikku-miehen " kanssa kokeilla, joskos olisi hieman täyttynyt. Treeniä ollaan oteltu seisomisessa ym aikas kivasti. Tuomarina oli Noel Briggs Irlannista. Arvosteli pitkään ja hyvin ja jakoi vain 3 ERI koko näyttelyssä, jossa kuitenkin käytti koko skaalaa eristä hyvään.
Vulcan oli ensimmäistä kertaa Nuorten luokassa, jossa sen kilpakumppanina oli toinen tuonti saksasta. Tuomari piti näkemästään erittäin paljon ja Vulcan oli ERI1 ja PU2 ja SERTTI - aikas kiva tunne, vaikka tiedänkin ukon olevan vielä hiukan kesken, mutta ajan kanssa hyvää tulee. PU1 oli Poju ja hienosti vielä RYP2 veteraaniluokasta! Onnea Anulle ja Mikalle hienosta aloituksesta vetskuissa.
Kiitos tuhannesti kaikille onnittelijoille niin paikalla, täällä kuin sähköpostitse, kyllä me Vulcanin kanssa käymme vielä muutaman näytskin ennen syksyä - odottakaahan vaan:-)
Samaisessa näyttelyssä oli myös Tika, joka oli ERI1 ja PN1 VSP erittäin hyvässä seurassa. Tuomarin kommentti oli PN sijasta: TOP Female with exellent future.
Tähän me luotamme:-)
Joten kotiin tuomisena oli molemmat Serttit sieltä näyttelystä.
Samana päivänä Jämsässä oli erikoistuomari Pirkko Pesonen, jolla me juuri olimme erikoisnäyttelyssä RP ja siksi emme sinne lähteneet, muuten kyllä pyritään ensisijaisesti olemaan erikoistuomareiden kehissä esillä. Meitä siellä edusti Heizelwood Uri junnuissa, mutta hieman oli esiintyminen "tökkinyt" Urin mielestä, ei nyt oikein tänään olisi jaksanut, mutta hienosti EH2. Kiitos Mari ja Uke edustuksesta ja sitä te kaksi todella olette meille missä ikinä olettekin!
Sisko Heizelwood Tara Lauran viemänä oli hienosti ERI1 nuorten luokassa ja loppukilpailussa PN2 ja Vara-sertti! Huippu juttu ja ensi kerralla lupaan olla paikalla avittamassa sen pienen lisän:-) Olette upeita ja Laura - kyllä se jännittäminen siitä lähtee - hieno saavutus, etkä hävinnyt huonolle koiralle.
Ja viimeisenä huippuna ky. näyttelyssä oli "koti-tuonti" Imanlords Wismar a.k.a Masa, joka korjasi koko potin ollen RP! Käytämpä tuota sanaa koti-tuonti ihan mieluusti ja kun se kerran on niin osuva:-)
Komea nuori uros, joka kanssa jättää paljon odotettavaa miehen ikään edetessä. Onnea Taru ja Masa!

Rotuottelussa meitä edusti mukanaololla HK1 BH Heizelwood Pepita ja Minna, joka taisi kanssa hieman jännittää:-) Ja johan sinä Minna aina aloitat kevään näistä suurimmasta koitoksista. Me jäämme odotellemaan sinun pikku kertomustasi tapahtumasta, sitten kun jaksat sen meidän kanssa täällä jakaa. Olemme teistä ylepitä, vaikka tulos jäikin nyt saamatta. Se, että olette joukkueessa on meille upea asia.
Samaisesta perheestä oli Kotkassa kilpailemassa HK3 luokassa pläjäyttäen kokeen ykkösijan! Tottis 95 ja maasto 157, mutta jokin ajatuskatko_ko esineisiin ja huippu-tulos hieman hälveni ohjaajan mielestä, vaikka minusta tulos on upea yht. 264. Eiköhän Janikin laita jotain tarinaa tänne, kunhan ehtii. Voi olemme teistä iki kiitollisia, kun jaksatte meitä upeasti edustaa järjen ja taidon alalla! Suuren suuret halaukset haukuille ja teille sinne Heinolaan!!Odotamme teitä kovin kylään kesällä...
Voi muistankohan kaikki...
Heinävedellä näyttelyssä pikku-Usta oli junnuissa Keijo Alenilla ja sai erinomaisen arvostelun ja ERI2 plakkariin ollen PN4 - voi miten hyvin teillä meneekään. Miksi ei menisi olette iloinen ja mallaava pari. Lea kiitos Ustan upeasta alusta ja esiintuomisesta.
Lohjalla oltiin sunnuntaina katsastamassa, kun näyttely oli niin lähellä. Tuomarina Anna-Liisa Reinikainen.
Kovasti meillä oli eriväinen maku, mutta olemme onnellisia, kuin saimme tavata tukun iloisia ja mukavia ystäviämme aurinkoisessa säässä.
Tika oli EH1 - hieman nokisuus häiritsi, samoin hammaskivi, isot korvat ym...:-)
Heizelwood Ringo oli todella edukseen minulle ollen aina yhtä iloinen ja hanakka tarttumaan ympäristöön. Valpas koira, ja mikä suupigmentti. Oli mukava nähdä Kati ja co. Tulette meille minun luo paremmalla ajalla niin haistellaan hieman multaa:-)
Duke oli siinä poikien välissä avoimen kilpailuluokassa, esiintyen myös yhtä upeasti.
Voiton vei Duken poika Ducal Selection - Onnea omistajille ja kasvattajalle!
Meidän aina yhtä iloinen pikku Viivi sai H, koska oli tuomarin mielestä hieman "pönäkkä" ja siinä kaikki syy siihen...nooh...jätetään kommentoimatta ihan julkisesti oma mielipiteeni:-)
Tuomarin mielipiteeseen on tyytyminen, mutta jatkossa taidamme pitäytyä myös lähinäyttelyistäkin, jos ei ole tiedossa erikoistuomareita, vaikka päivä oli kuitenkin mukava mukavan seuran takia!
Pikku Vode olit hurmaava ja mitkä melu-hermot! Siinä sitä köllittän vaikka muutamat Briardit paukkaa aidan takaa yhteen ja ihmisiä laukkaa mennen tullen. Riitta olet rentouttavaa ja varmaa seuraa koirallesi ja se kyllä näkyy luotossa puolin ja toisin. Aivan ihanaa, kun sinulla on meiltä pikkumies.

Kiitos kaikille monille ihanista onniteluista sähköpostiin, kuvista ja tunnelmista. Pyrin laittamaan kuulumiset, arvostelut ja tulokset nettiin tässä iltasella. Ilman teitä ei mikään olisi mahdollista.

P.s KOvasti haleja myös erittäin suloisille Vulcanin pikkuisille Mänttään, joita kävime katsomassa. Aivan suloisia ja jokaisella oma ilme. Pirkon uudet sivut on netissä osoitteessa. www.feuerwald.com
Laitan kuvia iltasella myös Vulcanin sivuille. terkut pikkuisille, joista olemme erittäin ylpeitä.
Samoin kiitos Raxille ihanista kuvista...ja lisää odotelessa, pentele, kun äiti ehti ennen meitä käsikopelolle - nyt vaan meille multaa haistelemaan yhdessä...

Palataan ja oikein hyvää aurinkoista kesää teille kaikille - ja vielä kerran KIITOS!

Theresia
Replies:
Subject: Paljon Onnea Ustalle !! ERI JA PN 4 !!!!


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:53:11 06/13/04 Sun
(DynIP-148-32.Hki4.surfeu.fi/213.173.148.32)

Paljon Onnea Ustalle tänään Heinäveden näyttelyssä !!
toivotta Mane ja Viivi . Viivi-äiti on nyt astutettu Vulcanon kanssa joten toivotaan uusia puolisiskoja teille ....Elokuussa pitäisi sitten syntyä. Halauksia sinne teille Mane
Replies:
Subject: WOW ! Wulff onnea!


Author:
Sari ja Donna
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:21:28 06/12/04 Sat
(l1-078.du.uusikaupunki.fi/212.83.112.78)

Oikein paljon onnea komeaakin komealle miehelle tän päiväsestä sertistä.Meni oikiaan paikkaan.
Niin ja onnea myös Tikan Vsp:stä ja sertistä.
Kiva yllätys nähä.
Wulffille nakkikakkua.
t.Sari ja Donna
Replies:
Subject: Grattis Camilla .Goliats pojke Birvalp på SSU idag!!!!!


Author:
Marianne
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:58:25 06/12/04 Sat
(DynIP-149-106.Hki4.surfeu.fi/213.173.149.106)

Hej min bästis!
GRATTIS Golle-Pappa idag !!!Din pojke blev Birvalp av 53 st
och andra bästa hanvalp var också Golles. Tika blev Bim idag och Yenkas valpars pappa Vulcano vd Altenfestung blev andra bästa hane med Cert. Vi har haft en fin dag idag Camilla . Grattis och hoppas lyckan kommer med i morgon också för Strandsmedjans Yenka. Marianne
Camillan koira Humalagårdens king kong _Goliatin poika voitti tänään pennut SSU näyttelysää tänään. 53 pentua oli mukana ja toinen niistä oli paras uros pentu 2 .
Replies:
Subject: Uutisia


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:32:22 06/11/04 Fri
(www-cache.phnet.fi/62.165.128.200)

Hei rakkaat ystävät.
Piti kirjoittaa, että Ruotsin poikani Romeo, eli Tapto's Kentaur oli terve mies, silmiään myöten. Voi miten tuntuu mukavalle. Morsiainkin jo kävi. Toivotaan nyt sitä samaa tältä Jugoslavian elävältä. Oikein paljon terveisiä teille kaikille. Toivotaan nyt, että pian nähdään.
Kia
Replies:
Subject: Peukot pystyyn Minnalle ja Pepille lauantaina rotuottelussa


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:16:54 06/09/04 Wed
(DynIP-149-9.Hki4.surfeu.fi/213.173.149.9)

Hienoa, Minna ja Peppi! ,me pidämme peukkuja ja varpaita ...
Terhillä ja Hessulla meni hienosti myöskin viime lauantaina.
Tessa hallitsee nämä kirjoitusasiat paremmin ,joten odotamme sieltä tekstiä. Mane Ps olen niin ylpeä teistä !!!!!
Replies:
Subject: HEMSIDAN.........


Author:
Andra
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:30:37 06/10/04 Thu
(d213-101-44-26.swipnet.se/213.101.44.26)

Hej på er igen!!!!
Skulle ju höra av mig när våran hemsida blev klar och den är det nu.Gå in och kolla på den och skriv gärna i gästboken.

Andra har en egen sida...

Kram Johanna Och Andra
Replies:
Subject: Heissan kaikki


Author:
Terhi ja Hessu
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:23:09 06/10/04 Thu
(dsl59-221.uninet.ee/194.204.59.221)

Onnea onnea kaikille upeasti töitä ja tuloksia tehneille! Jee, ihana on kun harrastetaan ja kentillä reenataan hurjasti!

Me Hessun kanssa olimme Oulussa Ipon mm-karsinnoissa viimeviikonloppuna. Menihän se ihan ok mutta joka osa-alueelle jäi hurjasti koulutettavaan ja hiottavaa...pisteitä!

jäljen hessu ja minä ajoimme jäljen 93 pisteen edestä...intensiivistä jäljestystä jossa muutamia tarkistuksia ja leikkiä esineillä. Sata kun on jaossa ja tietää että pystymme parempaan niin siksi ei onnellinen voi olla, motivaatio kasvaa vain reenata.

Lauantai-iltana käytiin Sarin kanssa vetäsemässä 3 irrottelut Eppu Normaalin tahtiin stadionilla ja se vasta oli MAKEETA!

Tottiksessa Hessu kyllä teki kaikki liikkeet minulle mutta se teki kaikkea muutakin ja oli ihan possu...luuli kai saaneensa jo eläkeläisen etuja.84 pistettä ja ei muuta selittelyä kuin reenia ja peiliin kattomista.
Suojelussa sain Hessupojan koottua hyvin ja yhdellä lisäkäskyllä ja kliianpitkällä selkäkuljetuksen etäisyydellä irtosi 91 pistettä- erittäin tyytyväinen olen siihen että EM-kisojen jälkeen olen reenannut täällä Tallinnassa vain n. 10 reeniä.Tästä on hyvä jatkaa ja SM-kisoissa halumme osoittaa parastamme!

Minnalle isosti onnea ja taitoa Rotuotteluun...luotto on 110!!!

Terhi ja Pojat
Replies:
Subject: Viikonlopun tulossatoa


Author:
Minna&Muska
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:28:07 05/30/04 Sun
(esprx02x.nokia.com/192.100.124.219)

Nyt on sitten ensimmäinen HK3 1-tulos plakkarissa viikonlopun hakukokeesta Nurmijärveltä, 275 p, m 183 t 92. Ensimmäinen koe tänä vuonna, joten treenaus näköjään auttaa noihin tuloksiin ;-) Vielä pitäisi saada ne 2 muuta ykköstä...mutta ensi vuoteen tähdätään ! Vielä on vähän hiomista varsinkin metsässä.
T.Minna&Muska (Heizelwood Naomi)
Replies:
Subject: GALEN............!!!!!!!!!!!!


Author:
Andra
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:59:07 06/07/04 Mon
(mail.soderkoping.se/195.67.51.130)

Hej på er och Hej Pappa Vulcan!

Hoppas att allt är bra med er,här är det full rulle från morgon till kväll.Matte är rätt trött på mig men hon ÄLSKAR mig ändå.

Jag har provat på att SPÅRA och det innebär ju en massa KÖTBULLAR och det är ju sååå gott.Jag gör vad som helst för en KÖTTBULLE!
På söndag ska vi till SSU:T och träffa mina syskon det ska bli sååå roligt att få se dom nu.
Matte har mailat över bilder till Camilla så ta en titt på hennes hemsida så får ni se hur jag ser ut nu.
Matte ska lägga ut våran hemsida på torsdag denna vecka men vi hör av oss så ni kan ta er en titt på den då.

Ha det så bra nu alla ni på Heizelwoodskennel TASS TASS till dig PAPPA.

Kramar TASS TASS Yengol's Andra med Matte
Replies:
Subject: Onnittelut Pinjalle BH-kokeesta


Author:
Teija & Ronja
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:33:03 06/05/04 Sat
(a81-197-41-199.elisa-laajakaista.fi/81.197.41.199)

Pinja suoritti tänään BH-kokeen hyväksytysti! Hienoa!

Ei muutakuin kohti kokeita...!

-Teija & Ronja
Replies:
Subject: Onnenpotku kaikille


Author:
Uke, Mari
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:36:32 06/04/04 Fri
(cache-hki-8.inet.fi/194.251.240.117)

Heizelwoodeille viikonlopun koitoksiin :) :)
Me ollaan hengessä mukana, vaikka ei sunnuntaina näytelmiin tullakkaan. Toivotaan hyvää viikonloppua, aurikoista ilmaa ja leppoisaa mieltä :)
Kuulumisiin...
Replies:
Subject: Uutiset sivu


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:04:24 06/03/04 Thu
(dsl-062-241-237-125.lohjanpuhelin.fi/62.241.237.125)

Kiitos huomiosta, että tosiaan sinnehän ei ollut päivittynyt lisäuutiset sitten 2.6, mutta nyt näkyy....
Älkää ihmetelkö, mutta tuo erkkarikuva on nyt tuolla ylinnä ja vasta sen jälkeen uutiset:-) Niin kauan kunnes kyllästyn siihen - hihiii
terkkuja kaikille ja kohta saamme alkuun toivottavasti toimimaan kaikki sivut ja tuon kuukauden koira sivunkin olisi tarkoitus kerran kuussa vaihtua.

Aurinkoa,

Theresia
Subject: Proxin LT


Author:
Marjo & Pojat
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:00:59 05/30/04 Sun
(DynIP-148-60.Hki4.surfeu.fi/213.173.148.60)

Huh, huh, olipa päivä...
Mane tuossa aiemmin laittoikin nuo Proxin "huikeat" luonnetestin loppupisteet, mutta laitampa vielä nuo pisteet eriteltynä eri osa-alueisiin:

Toimintakyky +2 Suuri
Terävyys +3 Kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne +2 Suhteellisen rauhallinen
Temperamentti +3 Vilkas
Kovuus +3 Kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus Laukausvarma

Täytyypä sanoa et' oli todella hieno "suoritus" Proxilta, uskomaton itsevarmuus ja mikä ehkä omaan silmääni oli "hienointa", oli itsensä sekä minun puolustusosuus, jolloin oli kunnon pepsodentti-hymy päällä, mutta kun uhka loppui niin aivan loistava palautuminen kuin katkaisijasta kääntäen, se "paha setä" olikin melkein paras kaveri.

Aina olen Proxia pitänyt loistavana äiskän ukkokultana...mutta nyt oikein pisteiden valossa... :-))

Tulikohan hehkuteltua vähän liikaa ... no kerrankos sitä vähän retostellaan...
Replies:
Subject: Terkkuja Ustalta


Author:
Ustukka ja Lea
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:35:10 05/30/04 Sun
(a80-186-204-102.elisa-laajakaista.fi/80.186.204.102)

Heippa siellä mäellä! Kesäterveisiä Ustalta, täällä jo kepit nousee jäljellä ihan mukavasti ja esineitäkin haetaan aivan upealla innolla ja niitähän löytyy!! Täytyy kyllä Mane ja Tessa sanoa, että aivan mahtavan pakkauksen olen saanut, eilenkin ajettiin jälkeä oikein kunnon vesisateesssa ja sehän ei typsyn tahtia hidastanut, eikun nenä auki ja keppejä kohti. Terveiset myöskin Kaukolle ja Tessan perhelle, koiria unohtamatta.
-Lea ja Usta-
Replies:
Subject: Onnea Proxi ja Marjo!


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:00:32 05/30/04 Sun
(dsl-062-241-237-141.lohjanpuhelin.fi/62.241.237.141)

Onnea teille !Proxin luonnetestitulos 239. Halaukset täältä Mane
Subject: ANDRA!!!!!!!!!


Author:
Johanna
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:47:26 05/30/04 Sun
(d213-101-42-237.swipnet.se/213.101.42.237)

HEJ PÅ ER!!!

HÄR ÄR ALLT BARA BRA FULL RULLE FRÅN MORGON TILL KVÄLL.HON ÄR ETT LITET MONSTER.MEN JAG ÄLSKAR HENNE SÅÅÅÅÅÅ.

HAR SKICKAT BILDER TILL CAMILLA NU SÅ DOM KOMMER SNART UT PÅ HENNES SIDA DÅ FÅR DU KOLLA PÅ DOM.KOMMER NI ÖVER TILL SSU:T?????????HOPPAS ATT NI KAN DET SKULLE VARA SKOJ ATT TRÄFFAS ANNARS FÅR VI TRÄFFAS TILL HÖSTEN FÖR DÅ VAR DET VÄLL EN UTSTÄLLNING HOS ER????????

HA DET SÅ BRA MÅNGA KRAMAR TILL ER ALLA PÅ HEIZELWOODS KENNEL FRÅN OSS JOHANNA& ANDRA
Subject: Alex är hemma


Author:
Alex, Lena
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:02:54 05/27/04 Thu
(f5e2.yhteys.mtv3.fi/62.236.226.245)

Hejsan
Nu är Alex, Pontus valp, äntligen i sitt nya hem. Hemresan gick bra, lite gråt de första 5km efter det sov han ända till Helsingfors och så började lekarna. Inga problem hemma heller, inget gnäll på hela natten, lite ville han bara leka. Idag börjar då bekantande med omgivningen
h. Lena
Replies:
Subject: HIP HURRA FÖR CAMILLA OCH NENA IDAG!!!!!!!!!


Author:
Marianne
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:02:49 05/27/04 Thu
(NoHost/194.251.31.230)

Grattis Grattis ,vem kan vara gladare än du och jag och Theresia Nu kommer det nya Rathko babysar till fina Nena!!!!
Skriver dig ikväll marianne
Replies:
Subject: Paljon Onnea Unicalle ROP-Pennun sijoituksesta!!!!!


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:06:05 05/16/04 Sun
(DynIP-148-29.Hki4.surfeu.fi/213.173.148.29)

Paljon Onnea Heizelwood Unicalle Rop-pennun sijoituksesta tänään Haminassa.Kiitos Jouni ja Sari !!!!. Paljon onnea Lealle ja Leksalle. Mane
Replies:
Subject: Tulosrintamalla tapahtuu; ONNEA HESSU & USTA


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:17:50 05/22/04 Sat
(husnap-fw-253-68.hus.fi/193.166.253.68)

Ja näin ollen ensimmäisenä Heizelwood - rottiksena erikoisjäljeltä tuloksen on saanut SchH3, IPO3, HK3 Heizelwood Lucky ja ohjaajansa Terhi Kaalamo. Terhi ja Hessu läksivät rajan tälle puolen tutustumaan kevät peltoon ja jäljestämiseen Hyvinkäällä pidetyissä erikoisjäljen kisoissa.
Te olette mahtava pari ja me enemmän kuin ylpeitä teistä - onneksi te myös tiedätte ja tunnette sen!
Terhi saa kertoilla täällä enempi kokeen kulusta:-)Itse täällä työpäivän lomassa kävin vaan heittämässä terveisiä kaikille.
ONNEA ONNEA JA KIITOS TERHI JA HESSU TAAS!

Näyttelyissä oli tänään Heizelwood Usta Joensuussa pentuluokassa ollen paras narttupentu KP ja VSP-pentu. Hienoa pikku neiti ja Lea!
Hyvänen aika kun olen kohta päivitysteni kanssa hukassa, mutta iloisin mielin voin tämän todeta:-)
Kiitos teille, kun tuotte koiriamme esille.

Ja RP-pentu oli Shattermann:n uusi tuonti - iloisesti onnittelemme Gandia ja Katjaa tästä päivästä! Terkkuja sinne meiltä kaikilta.

Ja huomiseen,

Theresia
Replies:
Subject: Nu har hon äntligen kommit hem!!!!!!


Author:
Johanna & Yengol's Andra
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:03:37 05/20/04 Thu
(d213-101-45-63.swipnet.se/213.101.45.63)

Hej på er!!!!

Nu har hon äntligen kommit hem våran lilla Andra.Hon satte all hundarna här hemma på plats och det har varit full rulle i henne sedan vi kom hem med henne.

Hon är såååå fin vi är så glada att ha henne hos oss.

Andra hälsa så gott till pappa Vulcan tass tass pappa....

Kramar Johanna och Andra
Replies:
Subject: Onnea Reiskalle...


Author:
Henna ja Duke
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:00:29 05/20/04 Thu
(a80-186-75-129.elisa-laajakaista.fi/80.186.75.129)

...ja tietty Esalle:-) Reiska hienosti PU1 Serti VSP tänään näyttelyssä.
Replies:
Subject: Rathko & Ramsez CrniLotos tahkovat maailmalla...


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:13:09 05/18/04 Tue
(dsl-062-241-236-176.lohjanpuhelin.fi/62.241.236.176)

Haluan laitella teille tännekkin postiini tulleita kuulumisia maailmalta, hieman jälkijunassa, kun en ole ehtinyt vastailla posteihini, mutta nyt vastaillaan ja toivon mukaan saadaan huomenna päivitellä hieman sivuja.

Tuntuu mukavalta voida ilmoitella, että nuoret pojat Rathko CrniLotos ja Ramsez CrniLotos pyyhkivät suurten näyttelyiden ykkös palleja mennen tullen niin jenkeissä kuin Euroopassakin.
Joanilta tuli postia, että Rathko on voittanut viimeisimmät 4 näyttelyään ja pojasta tuli UCI INT. Champion!
Huisaa ja upeaa! Olen niin onnellinen, että koirasilmä reilu vuosi sitten jo takertui näihin upeisiin koiriin, toivon, että menestys saa jatkoa ja pojat pystyvät antamaan jälkeläisissään myös jotain meille muille.
Ramsez CrniLotos teki Euroopassa myös historiaa voittaen "Itä-Blokin" koirana saksalaisten tuomareiden arvostellussa Dutch KlubSieger Showssa, jossa oli iso läjä koo Euroopan huippuja Dutch Klub-Sieger:n & CAC ja vielä Belgiassa ison CAC ja Belgian Sieger Show:n ollen Belgian Sieger 04!
Uskomatonta ja olen erittäin onnellinen ystävieni Joanin & Lydian& Zikan puolesta. Teot puhuvat puolestaan ja varsinkin Belgian voitto lämmitti minua kovasti - tietystä syystä:-)

Mutta erityisterkut tällä tapaa myös meidän Rathkon U-pennuille ja heidän omistajilleen. Toivotaan, että lapsista polvi paranee. Hauskaa kevättä ja hiukan enempi aurinkoa:-)

Theresia
Replies:
Subject: Imanslords Wismar ROP,BIR tänään!!!


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:44:46 05/15/04 Sat
(DynIP-149-52.Hki4.surfeu.fi/213.173.149.52)

Paljon Onnea Taru ja Masa ROPin johdosta tänään mynämäen näyttelyssä .Voin vaan sanoa että kyllä nuo Heizelwood Imanin jälkeläiset on ihan mallikkaat koirat. Imanissa oli meidän kantanarttu Minzenhoff Xanthe ja Isä Feuerwaldin Sisupussi. No joka tapauksessa Vielä kerran PALJON ONNEA TARU JA MASA!!!!!!!
Replies:
Subject: Imin tytöstä RuotsinChampion


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:39:14 05/09/04 Sun
(NoHost/194.251.31.230)

Paljon Onnea Lenalle Ruotsissa ja Imanin tytölle joka eilen sai viimeinen serttinsä ja oli myöskin BIR_ROP .Edam Imanslord,kutsutaan myöskin Novaksi.Siitä tuli nyt Ruotsin champion.Joten odotamme nyt Nova suomeen.....
Replies:
Subject: Hidas reagoija......


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:03:53 05/10/04 Mon
(NoHost/62.165.128.200)

Hei rakkaat Mane ja Telle.
Olisin halunnut olla ensimmäisien joukossa onnittelemassa, Tikan voitosta, mutta kun olen hiton hyvä tuossa Ruotsin kielessä, niin en uskaltanut mitään kirjoittaa. Nyt on minullekin idiootille valjennut, että olette voittaneet ja toisellakin siskolla meni upeasti. ONNEA, Onnea, onnea, onnea............halauksia ja suukotuksia......
Telelle terveisiä, me tullaan Marin kanssa, kun vaan saadaan se maailmanmatkaaja takaisin tänne normaaliin elämään......
Replies:
Subject: GRATTIS TIKA!!!


Author:
Camilla
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:53:29 05/08/04 Sat
(t5o53p4.telia.com/212.181.176.4)

*** GRATTIS TIKA TILL BIR VINSTEN IDAG!!!!!***

I Helsinki!!
Andra Bir vinsten på rad och vad ska detta sluta?! :)
Stor Grattis och Tack oxå till bästa handlern Theresia som visar Tika så bra!!!
Mer resultat kommer....... :)

Kram till er båda
Camilla.
Replies:
Subject: Hei vähäksi aikaa


Author:
Mari, Uke
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:15:04 05/02/04 Sun
(cache-hki-5.inet.fi/194.251.240.113)

Kuusi tuntia lähtöön ja on jo valmiiksi ikävä Ukea :)
Ja teitä, koko Immulan väkeä. Viikon päästä taas "pommitan" kuulumisilla, hih. Ja sitten koitetaan heti päästä siellä teillä käymään vieraisilla.
Siihen saakka hyviä vointeja teille
Mari
Subject: Heizelwood Rudin nettisivut


Author:
Tanja & Pontus
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:31:03 04/27/04 Tue
(hki2-6-3-99.hoasnet.inet.fi/80.221.54.153)

Pontuksen nettisivut ovat vihdoin valmiina!
Niitä voi käydä kurkkaamassa osoitteessa:

http://www.pontunen.net

Terveisin,
Tanja & Pontus
Replies:
Subject: Wappua!


Author:
Usta ja Lea
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:41:03 04/29/04 Thu
(a80-186-97-138.elisa-laajakaista.fi/80.186.97.138)

Kuplivaa Wappua koko Immulan porukalle! Ustastakin on nyt sitten tullut iso tyttö; juoksut alkoivat pari päivää sitten!
Replies:
Subject: hywää wappua


Author:
Mirtsu
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:47:08 04/30/04 Fri
(62-197-174-238.ktab.customers.dnainternet.fi/62.197.174.238)

Kuplivaa vappua kaikille rakkaille Immulassa
Replies:
Subject: STORT TACK!!!


Author:
Camilla & Nena.
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:26:55 05/01/04 Sat
(t8o53p74.telia.com/213.64.145.194)

TUSEN TACK!!!!!!!
För allt denna helg! Om ni viste vilka fina vänner ni är som ALLTID ställer upp och ALLTID är så hjälpsamma!
Nu håller vi alla tummarna och ser om vi kan se någon skillnad om någon vecka:)

Stor KRAM till er mina bästa vänner!
Vi ses snart igen!
Camilla & Nena.
Replies:
Subject: Hauskan vapun toivotukset kaikille,myöhässä.!!!!!


Author:
Mane ja selitys!!!!!!
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:18:43 05/01/04 Sat
(DynIP-155-177.Hki.surfeu.fi/213.173.155.177)

Toivon että meidän kaikki ihanat koiraystävät ovat saaneet viettää hauskaa ja iloista vappua. Olen ensinä ollut kipeä oikein todella kipeä ei juhlimisestä vaan flunssa ja vielä mahatauti päälle. Olin silti luvannut olla matkaoppas ja lähteä Camillan kanssa Kihniölle. Kauko toivotti hyvää matka ja ROVANIEMI!!!!Näihän siinä kävi ,4 naista ja kartanluku ei ole vahva puoli päädyimme Helvetin rannalle ,Helvetin järven kansallispuisto jäi vasemalle ....
Lopuksi koira rupesi voimaan pahoin kun Postilikka Camilla ajoi 170 km tunnissa pikkutiellä Laitetiin nuoremman likaan istumaan koiran koppiin taakse. Silleen saavuttiin perille. lääkäri katseli kun Nena astui taka penkiltä ja ruotsalaislikka koiranboxsista ja oltiin 2 tuntia myöhässä ja Carina juonut 5 kaljaa...Mukava vastaanotto siltikin ja Mukava lääkäri ,oikein silmäruoka!!!! 0200 yöllä saavuimme kotiin immulaan. Joten oli vähän kiireee!!! Mane
Subject: Vad kul att ........


Author:
Johanna
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:48:50 04/30/04 Fri
(d213-101-43-90.swipnet.se/213.101.43.90)

Vad kul det var att träffa dig Marianne.Hoppas att det blir längre nästa gång.
Vi längtar såååå nu att få hem våran lilla Andra det är bara 20 dagar kvar jippiiiii!!!!

Ska försöka få iordning på våran gästbok/forum

När vi har fått hem våran lilla Andra så kan du gå in på våran hemsida och läsa om henne

adressen är: http://home.swipnet.se/cluruskennel

Ha det så bra
Kram Johanna
Replies:
Subject: Tere Tallinnast


Author:
Terhi ja Hessu ja Ozzy
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:47:02 04/24/04 Sat
(dsl3-221.uninet.ee/194.204.17.221)

Maisemat vaihtuu niin tiheään että ei kyllä pääse kyllästyttämään. Tallinnassa ollaan koko kööri näillänäkymin kesän puoleenväliin. Töitä on rutkasti ja organisointikyky koetuksella jotta karvaisten kavereiden elo sujuu myös mukavasti Kaupungin huiskeessa.
Hessun ja Ozzin kanssa käytiin tänään avaamassa hartaasti odotettu jälkikausi ja kyllä oli kaikilla into piukeena.
Suomessa pyörähdellään satunnaisesti joten toivotaan että tavataan vaikka edes pikaiseen.
Aurinkoisia reenikelejä kaikille!

Terhi
Replies:
Subject: Hyvää Lomaa


Author:
Henna
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:31:11 04/22/04 Thu
(a80-186-192-52.elisa-laajakaista.fi/80.186.192.52)

Manelle ja Kakelle...harvoin te lomille pääsette joten nauttikaa joutenolosta!
Mane käytä kaikki puhevarasto ja kielipää mitä omaat jotta pärjäätte eikä jää epäselvyyksi, pidä pintasi...:) ja tutkitaan ja hutkitaan tilanne kotiin tultuanne.


Subject: Heizelwood Romeo ja CrniLotos Ikar


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:14:15 04/22/04 Thu
(orim-62-44-234-180.phnet.fi/62.44.234.180)

Terve mun kulta-ystävät.
Kyllä meillä oli toissailtana hauskaa. Oltiin Esan ja Romeon kanssa lenkillä. Pojat leikki, kuin olisivat ikänsä olleet yksissä. Hieno luonne Romeolla. Yhtään ei IKaria yrittänyt pomotella. Ikar oli niin mainio, kun aina antoi Romeolle, mukamas neniin, että piti ihan vedet silmissä nauraa!!!
Kohta matkustan sinne päin. Kun tuosta näyttelystä päästään, niin voisimme lähteä sinnepäin tulemaan. Kirjoitan ja soittelen vielä siinä lähempänä.
Subject: Heizelwood Unica


Author:
Jouni Nummela
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:31:32 04/21/04 Wed
(NoHost/62.237.65.205)

Unica lähettää kasvattajilleen terveiset.Eilen tuli käytyä silmäpeilauksessa,ja kaikki on ok.Nähdään viimeistään PK-tapahtumassa.
Subject: Heizelwood Pinja ja Tanja


Author:
mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:31:06 04/18/04 Sun
(NoHost/194.251.31.230)

Paljon onnea !!!!!!!
!!!!. Hienosti meni luonnetsti 170 pistetta.Halauksia mane
Replies:
Subject: Vulcano puppies!!!


Author:
Camilla
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:15:50 04/14/04 Wed
(t2o913p83.telia.com/195.252.44.203)

Toppen fint med Yenka och Vulcanos puppies!!!!!
Aditus, Arrax, Axis, Aska & Andra sender en stor puss till pappa! Och fint ni fick det på valpsidan med alla fotona på valparna! :)

Kram till er alla så ses vi snart!
Camilla & alla hundar.
Subject: GLAD PÅSK!!!!!


Author:
Johanna
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:50:55 04/07/04 Wed
(d213-101-42-131.swipnet.se/213.101.42.131)

VILL BARA ÖNSKA ER EN RIKTIG GLAD PÅSK!!!!

OCH SEN VILL JAG OXSÅ PASSA PÅ ATT GRATTA TIKA TILL HENNES FIN RESULTAT PÅ UTSTÄLLNINGEN GRATTIS!!!!!

HON ÄR EN MYCKET FIN LITEN DAM.

PÅSKAHÄLSNINGAR JOHANNA
Replies:
Subject: PÄÄSIÄISTÄ...


Author:
Henna ja Duke ja perhe tietty loput kans
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:48:13 04/08/04 Thu
(a80-186-220-28.elisa-laajakaista.fi/80.186.220.28)

Koko Immulan kulmakunnalle erityisesti tietysti Vanessalle.
Hellä halaus V-pennuille minulta ja Dukelta...se on kohta aika lähteä valloittamaan maailma uusiin koteihin.
Onnea matkalle ja paljon elämyksiä!
Subject: Onnea Erikoisnäyttelyyn


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:53:14 04/03/04 Sat
(www-cache.phnet.fi/62.165.128.200)

Paljon onnea kaikille Heizelwoodeille ja Vulcanille, erikoisnäyttlyyn. Kaikille onnenpotkut........
Replies:
Subject: Onnea Telle ja Mane


Author:
Saila Heinonen
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:45:34 04/05/04 Mon
(bart.lounet.fi/195.236.117.88)

Hei teille!
Lämpimät onnittelut kasvattienne hienosta näyttelymenestyksestä.
Hienoa,että ihanat kasvattajat saavat osakseen tunnustusta
vaativasta työstään.
Kevätterveisin Saila,Ilkka ja Henkka
Subject: ***GRATTIS TIKA***


Author:
Camilla
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:46:28 04/04/04 Sun
(t5o913p73.telia.com/212.181.179.73)

***** GRATTIS TIKA TILL BIR VINSTEN IDAG *****

Bland 280 rottisar vann Tika idag hela utställningen!!!! WOW viljen dag!!!!! Kan det gå bättre än så här?! Och sedan ett stort Grattis till min egen Goliats alla valpar som vann idag och till bästa uppfödargrupp med HP!

Tika är bäst!!!!!!!

Kram från oss alla
Camilla.
Replies:
Subject: Ukelle onnea Rop-pennun sijoituksesta!


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:26:37 03/28/04 Sun
(DynIP-155-93.Hki.surfeu.fi/213.173.155.93)

Yipii Onnea teille. Hienosti Mari ,kyllä sinua jännitti ,mutta hienosti handlasit..Halauksia meiltä kaiklta. Mane
Replies:
Subject: Paljon onnitteluja


Author:
Henna
[ Edit | View ]

Date Posted: 21:30:01 03/23/04 Tue
(espg0002.fortum.com/193.110.36.17)

Vulfille..."pappa igen" ja nyt jälkeläisiä ton lahden toiselle puolen.

Grattis till Yenka och Vulf!
Replies:
Subject: Kiitokset!


Author:
Lea L.
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:46:02 03/23/04 Tue
(dsl-kpogw5re7.dial.inet.fi/80.221.113.231)

Suuret kiitokset onnitteluista Mane ja Tessa!
Te kyllä aina jaksatte jakaa onnistumiset, vaikka ei olisi omasta kasvatistakaan kyse.
Ustan kanssa täällä kovasti treenataan, H-hetki lähestyy...
Mahtavaa tavata myöskin Unica ja Uke perheineen.

Terkkuja kaikille!
Lea & lauma
Replies:
Subject: Ukelta terveisiä


Author:
Lammin sakki
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:40:11 03/19/04 Fri
(dsl-hmlgw1c9c.dial.inet.fi/80.221.186.156)

Tervehdys Rakkaat Ystävät siellä.
Kovasti meillä täällä "mamma" jännittää tulevaa, taidan olla ihan hassu. Päivät menee kuin siivillä ja näyttely senkun lähestyy, onneksi on hyvä ystävä tulossa esittämään.
Laita Mane päiviä, koska voidaan tullaan tulla lapsosia katsomaan.
Terveisiä sinne.
Mari, Uke nukkumakaveri ja muu sakki
Subject: Vulcan är sååå snygg!!!!!


Author:
Johanna
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:07:02 03/14/04 Sun
(d213-101-43-1.swipnet.se/213.101.43.1)

Hej!!

Vulcan är så himmla snygg jag är så glad att jag ska ha en valp efter honom och Yenka jag tror att det kommer att bli bra valpar.
Nu är det knappt 2veckor kvar tills de små kommer.
Jag undrar om ni kunde maila över lite bilder på Vulcan till mig jag har några stycken som Camilla har mailat över till mig.
Vilken fin hemsida ni har hoppas att det är okej om jag lägger till eran sida bland min länkar.

Ha det så bra och lycka till iframtiden
Mvh Johanna
Replies:
Subject: Pinja silmäpeilattu.......


Author:
Pinja & Tanja & co.
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:53:07 03/13/04 Sat
(user-jkl1a-177.dial.inet.fi/195.165.8.177)

.... tänään sitten toistamiseen ja jälleen kerran terveeksi todettu! Sulhastelulupa myönnetty siis pariksi vuodeksi tuon osalta. Kovasti tuli kehuja kuinka Pinja osaa käyttäytyä ja miten helppo se oli tutkia, ja mikäettei kun selväpäinen on. Ei pakitellut tai näytellyt hampaitaan vaan istui kiltisti hiljaa paikallaan koko tutkimuksen ajan.

Aurinkoisia kelejä on pidellyt ja kuvia jonkin verran tullut napsittua, jos niitä saisin taas joku päivä läheteltyä sinne Lohjankin suuntaan.

Terveisiä jälleen Manelle & Tellelle sekä Pinjan sisaruksille!

Tanja, Pinja & Niki
Replies:
Subject: Heissulit


Author:
Henna
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:13:58 03/12/04 Fri
(ua187d39hel.dial.kolumbus.fi/62.248.236.187)

Pakkaan tässä kovasti kasseja ja pusseja reissua varten...no hei paljon juu, huomenna ehtii hyvin:-)
Huomenna siis starttaan Nooran kanssa sinne Lappiin keskelle ei mitään ja huitsin kauas täältä sivistyksen kehdosta eteläisestä suomesta. Mutkamäet kutsuu etelän immeistä. Koitetaan laskea varoen, töissäkin sanoivat jotta älä kauheesti sitten mutkittele...vastasin siihen että okkei..onhan sitä sen verta tullut kateltua telkusta tota syöksylaskua eli eiköhän se pitäis näkemän perusteella luonistua:-)
Oikeesti koitan olla katkomatta konttejani ja näin ollen säästyä paikallisen "lasaretin" käynniltä.
Näemme sitten Tampereella.
Easylle ja pennuille extrahalaus, komeita ovat ja vikkeliä.
Mane rakentakoon nyt vaan sitten sen barrikaadin jotteivat karkaile:-)

Ei siin hittoikaan...moit!
Terkuin
Laskettelun ammattilainen:-))
Subject: BH Heizelwood Thonto


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:34:40 03/02/04 Tue
(cache-hki-5.inet.fi/194.251.240.113)

Sanojen valinta tässä hetkessä ja tunnemyllerryksessä ei ole helppoa, mikään sana tai lause ei kuvaa tunteitani ja menetyksen suuruutta.
Juuri kun kuvittelin kasvattajana, ettei ole enää mitään mikä tulisi täysin uutena yllätyksenä 18 vuoden jälkeen, niin luonto muistuttaa
voimakkuudestaan.
Elämämme on kaikin puolin aikaa ja samalla suurta ajattomuutta. Ja siksi tiedämme, ettei eilinen ole muuta kuin tämän päivän muisti ja
huominen tämän päivän unelma...

Heizelwood Thonto – eräs tulevaisuuden lupauksistani ja rakkaimmista kasvateistani kuoli odottamattomasti sunnuntaina 01.03.04.
Alustavassa avauksessa ei löydetty rakenteellista vikaa, perinnöllistä sairautta tai sydänsairautta. Äkillinen kuolema saa lopullisen
lausuntonsa 3 viikon kuluttua, kun kaikki kokeiden tulokset ovat käytössä.
Esitän syvimmän toiveen asian asialinjalla pysymisestä ja rauhallista aikaa huhujen suhteen – suuren menetyksen keskelle Jounille ja Sarille
perheineen ja myös minulle.
Kaikki spekuloinnit ovat turhia – tapauksessa tehdään perusteellinen avaus virallisine tutkimuksineen.

Turosta itse haluan kirjoittaa, että emme voi elämän pituuden mukaan arvostella sen merkityksellisyyttä, kuten emme voi elämänkertaakaan
arvostella sen sivumäärän mukaan vaan sisällön mukaan.
Nuorena kuolleen sankarillisessa elämässä on enemmän sisältöä, kun pitkässä elämässä, joka ei liikuttanut sisällöllään ketään.
Olet oma sankarini; ainoa mies pentueessani – menetys on minulle kuvaamaton ja koirana olet jättänyt sisältöä enemmän kuin kukaan...en millään
olisi halunnut luopua sinusta...toivon kovasti, että näkisin sinusta osan tulevaisuudessa.

Vaatii välillä kovasti jaksamista edetä tällä kasvattajan ”muhkuraisella” tiellä. Paljon se antaa, mutta silloin, kun sitä tekee myös sydämellään voin
vakuuttaa, että paljon se myös ottaa.
Olen pahoillani, että en ole ehtinyt vastailla ja kirjoittaa aiemmin tätä uutista, mutta halusin itselleni rauhallista aikaa Turon muisteluun minun pikku-
miehenäni – koirana.
En tilastollisena ”työnä”, välineenä vaan koirana, jonka katsetta ei kukaan muu koskaan korvaa – jokaisella on vain yksi katse ja minä muistan omieni
katseet.

Valon huomaa vasta silloin, kun sillä on kohde, jonka se valaisee ja Turo .....olit valon lapsi syntymästäsi saakka.


Theresia

P.s Toivon (mahdollisten epäselvyyksien) kysymistä minulta, jotta Sarin ja Jounin ei tarvitse vastailla tässä hetkessä.
Replies:
Subject: Easy ja V-pennut


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:29:41 02/25/04 Wed
(cache-hki-8.inet.fi/194.251.240.117)

Hei kaikki,

minullakin aikaa olla hieman koneella:-) Aloitan vastaamaan kaikille posteihin ja päivittelen sivuja tänään. Joten hetki vielä...( uskalsinpas kirjoittaa ed.mainitun)

Seuratessani tuota Easyä ja pentuja ja kaikkea mahdollista sen ympärillä tulee mieleen lukemani teksti tuolta keskustelupalstalta, jossa esim.kysellään miten luonnetta voi analysoida muutoin kuin kokeilla jne....
Itse arvostan kovasti kokeita ja harrastavia ihmisiä. Rakastan rotumme lajeja ja moninaisuutta ja olen ihan kateellinen niille, jotka voivat oman upean koiransa kanssa harrastaa päivittäin. Kuten Terhin tekstistä selviää - se ei ole ole ihan yks-kaks juttu...

Mutta takaisin easyyn ja pentuihin. Vuosien kuluessa olen seurannut monia narttuja, synnytystä ja siitä seuraavia päiviä. Niille, jotka eivät ole olleet tässä mukana - haluan kirjoittaa, että silloin narttu on herkimmillään ja aistit toimivat hieman ylikierroksillakin. Jokainen narttu kertoo todella paljon sisimmästään tuona avautusvaiheen kipuineen ja siihen liittyvine tuntemuksineen - sitten synnytys ja sitten hoito ja olemus.
Easy on aina ollut erittäin taisteluntahtoinen ja hiukan "taitelu-terävä" jos sellaista termiä voi maalikko käyttää. Nyt koira oli kuin viilipytty ja synnytys meni uskomattoman upeasti.
Rauhallinen äiti - ei reagoi meteliin ja "poukkoile" pentulaatikossa. On valpas, mutta niin huomaamattomasti, ettei joku Easyä tuntematon edes huomaisi sitä, kuinka tarkkailee kuitenkin ympäristöä.
Hoitaa hyvin pennut ja on tarkka jokaisesta ja niitähän on muutama:-)

Mutta parasta minusta ja omanlaisesti luonnetestiäkin suurempaa on kun lapsi tulee juuri synnyttäneen koiran pentulaatikon reunalle...
Lapsen olemus ja liikehdintä ovat kuitenkin niin toista kuin aikuisen.
Easy ei "tapita" lastani vaan antaa Vanessan touhuta huoneessa omiaan ja istua pentulaatikossa silittämässä pentuja. Ja poisnoustessa ei "mutustele" perään.
Ja vielä, Vanessa ei asu äitini luona vaan olemme käyneet kyllä aika ajoin Vanen kanssa siellä.
(Tämä ei myöskään tarkoita, ettäkö en itse olisi tarkkana lapseni kanssa - lapseni on minun vastuulla koko ajan ja se edellyttää kuitenkin minun tarkkuuttani joka hetki ja tietyt käytöstavat lapselle.)
Tämä voi kuulostaa ihan hassulta, mutta on minulle erittäin ISO ASIA. Pidän sitä korkealla, kun koira pystyy tuossa tilassa käyttäytymään ed. tavalla. Ja näiden vuosien saatossa, joka koira ei ole näin käyttäytynyt - voitte uskoa:-))
Oli kyseessä sitten lapsi tai joku muu.
Minulle äitinä se merkitsee todella paljon ja kasvattajana vieläkin enemmän kuin roskatynnyrin tiputtaminen rappuja alas luonarissa....
Ja tätä ei pidä lukea, ettäkö - en arvostaisi myöskin "tietyllä tapaa" luonnetestejä, niitä enempi tässä nyt arvostelematta.
Halusin tämän kirjoittaa, koska sillä on minulle sydäntälähellä oleva paikka...

Tavataan iltasella,

Theresia
Subject: Pups from Heizelwood Lucky


Author:
Ed and Astrid Neutèl from Holland
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:37:18 02/24/04 Tue
(ipc3799c21.dial.hetnet.nl/195.121.156.33)

Dear Marinanne,
Can you tell us whether there will be any puppies from Heizelwood Lucky this year. Is there any possibility that Lucky will mate this year with a nice female workingdog in Holland of Belgium if you know?
We are very interested to know al about him and other males/females from you kennel. Can you tell us a bit more?
Hope to hear from you real soon.
Bye bye for now,
With best regards to all of you,
Ed and Astrid
Replies:
Subject: EASYLLE ONNEA!


Author:
Henna ja toi edelleen niin ylpeä iskä
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:39:46 02/23/04 Mon
(ua113d20hel.dial.kolumbus.fi/62.248.147.113)

No nyt on Immulassa tuhinaa...6 poikaa ja 3 tyttöä ja vielä pitäis kahta vissiin odotella.
Huh minkä rykäsyn sitten tämä pari teki:-))
Koita Mane kuumeisena ja flunssaisena siellä pärjätä. Soitellaan huomenna.

ME
Replies:
Subject: EASYLLE TSEMPPIÄ!!!!


Author:
Henna ja toi ylpeä isä
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:56:59 02/23/04 Mon
(espg0002.fortum.com/193.110.36.17)

Tsemppiä Easy synnytyshommiin...koita pyyhkiä välillä Manelta hikeä kun kanssasi siellä ahertaa.
Nyt 2 poikaa ja 1 tyttö ja seuraavaa tulossa...
Elämme täällä täysillä hengessä mukana!

Halaus ja ISO SELLAINEN!
Replies:
Subject: Tikarna


Author:
Charina
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:42:24 02/22/04 Sun
(d212-151-117-8.swipnet.se/212.151.117.8)

Tjenixen Marinne!!!

Tikarna som Wuffe parat såg jätte fina ut!!! Det blir BRA bebbar....Lycka till ALLA tikägare!! :-)
Subject: Grattis!


Author:
Camilla
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:05:14 02/17/04 Tue
(t1o913p65.telia.com/195.252.44.65)

GRATTIS mormor Gretel på din 10-års dag!!!!
Du är en toppenfin tik! och en jättebra mormor till min bästa Tika:)

Kram från oss
Camilla med hundarna.
Subject: Yenka & Vulcano puppies!!!!


Author:
Camilla & Yenka
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:12:07 02/17/04 Tue
(t8o53p25.telia.com/213.64.145.145)

Hejssan!

Ville bara meddela er att Yenka och Wulff ska få valpar snart!!!!! Efter ultraljudet idag visade det sig att Yenka har små valpar i sin mage:)

Håll tummarna nu för dessa och jag skickar er mer bilder snart.....

Kram till er alla från oss alla i Sverige.
Camilla & Yenka.
Replies:
Subject: Dear Rottweiler lovers in Finland


Author:
Ed and Astrid Neutèl from Holland
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:06:44 02/16/04 Mon
(ipc3799d55.dial.hetnet.nl/195.121.157.85)

We have loved to see al about the Heizelwood site.
We are interested in more information about this breeding-line, especially about the males and their working skills.
We are looking for a new puppy from an excellent working-line.
We saw your Lucky at work in Belgium, Diest. We were participants for Holland, group IPO II.
I hope that you will send us much information about this breeding-line and the matings whom are on the way.
Bye bye from Holland,
Ed and Astrid Neutèl
Replies:
Subject: Ystävyyden arvokkuudesta...


Author:
Laura & co
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:11:10 02/14/04 Sat
(dsl-jklgw3f2b.dial.inet.fi/80.223.21.43)

"Ystävyys ei ole trendi, se ei seuraa muotia, siitä ei saa korkoa eikä eläkettä. Silti se on elämän paras sijoitus."

Arvokasta ystävänpäivää ihanille Manelle ja Tellelle, perheineen!

Laura,Janne ja Tara
Subject: Ystäville hyville!


Author:
Sari
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:15:41 02/14/04 Sat
(l1-118.du.uusikaupunki.fi/212.83.112.118)

"En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa...
sanoi Puh katsoen Ristoa ja Nasua". Paitsi Ystäviä!!
Oikein Iloista Ystävänpäivää teille kaikille rakkaille ylä-ja alamäkeen.
T:Sari,Tiia,Toni,Svea-mamma,Teri,Jekku,Sälli ja Vito
Subject: Ystävänpäivää


Author:
Jouni Nummela
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:57:00 02/13/04 Fri
(NoHost/62.237.65.205)

Ystävänpäivän tervehdys teille sinne kaikille meiltä täältä Ryttylästä.
Replies:
Subject: Ustalta ystävänpäivää !


Author:
Ustan jengi
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:07:41 02/13/04 Fri
(dsl-kpogw5s37.dial.inet.fi/80.221.114.55)

Sata ajatusta minulta sinulle,
sata sanaa sanottavaa.
Sata kaipausta ja tuhat
iloa tavatessamme taas !

Oikein hyvää Ystäväpäivää Manelle ja Kaukolle sekä Tessalle perheineen ja rapsutukset kaikille mustille !

T; Lea, Pete ja Erika & lauma mustia
Subject: Ystävänpäivää


Author:
Uke, Mari ja muut
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:49:48 02/13/04 Fri
(dsl-hkigw10b9a.dial.inet.fi/80.222.145.154)

Tasapuolisesti ylä- ja alamäkeen oikein hyviä ystävänpäivätoivotuksia meiltä kaikilta :) :)
Subject: HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!


Author:
Mirva,Falco ja Donna
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:14:58 02/13/04 Fri
(cache-hki-6.inet.fi/194.251.240.114)

Hyvää Ystävänpäivää teille kaikille ylös ja alas:)
Subject: Hyvää Ystävänpäivää


Author:
Teija, Jarkko ja Ronja
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:34:44 02/13/04 Fri
(212-246-62-44.adsl.tpo.fi/212.246.62.44)

IIIISOT HALIT sinne kaikille teille, sekä ylös että alas!!!

Näemmekö Tampereella? Ronjaa en kerinnyt ilmoittamaan, mutta koitamme keritä käymään turisteina siellä ja koittakaa nyt varata aikaa jos vaikka tulisitte pikaisesti myös meillä poikkeamaan katsomassa uutta kotiamme!´

Kiirettä on pitänyt tuon talonhankinnan takia ja nyt sitten sistaminen ja muuttaminen yms vie kaiken ajan ja ajatukset! Yölläkään ei nuku kun miettii vaan kaikkia noita juttuja...
Subject: Ystävänpäivätoivotukset


Author:
Riikka
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:11:06 02/12/04 Thu
(adsl2-105.kotinet.com/212.50.203.105)

Lämpöisät ystävänpäivätoivotukset koko Immulan sakille, ketään unohtamatta! Täällä ylhäällä jo kovasti odotellaan että jossain tavattais ja törmättäis :) Mutta viimeistään erkkarissa sitten - ellei Telle sitten reissaile länsirannikolle piakkoin...?!? Ja Manelle erityisterveiset; oli oikein mukava turista! Ja kiitos vieraskirjaan signeeraamisesta, niitä on aina niin superkiva lukea!
Subject: Hyvää Ystävänpäivää


Author:
Duke, Henna ja koko loppu sakki
[ Edit | View ]

Date Posted: 22:47:12 02/12/04 Thu
(espg0002.fortum.com/193.110.36.17)

"On ruusut punaiset ja sokeri makeaa. On rakkaus ihanaa mutta ystävyys kallimpaa"

Hyvää Ystävänpäivää teille kaikille Immulaan.

Duke lähettää myös iloisesti Hyvät Ystävänpäivän toivotukset Heizelwood pennuilleen omistajineen sekä tietysti Easylle.
Subject: Rakkaita ystävänpäivä terveisiä sinne teille, kaikille!!!


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:59:40 02/12/04 Thu
(proxy2.phnet.fi/62.165.128.201)

Sydämestä toivotan rakkaita ystävänpäiväterveisiä sinne , Manelle ,Tellelle, Mikalle, Kakelle ja Vanessalle. Kuulostakoon vaan imelältä, mutta niin se vaan tuntuu sydämessä. Nähdään pian.
Subject: Täällä kaikki hyvin!!


Author:
Kia
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:43:46 02/12/04 Thu
(7e16.yhteys.mtv3.fi/62.237.22.126)

Täällä kaikki hyvin vaikka ette minusta mitään kuulekkaan. On vaan olevinaan niin kiire että ei ehdi kirjoittamaan. Toivottavasti pian nähdään taas ja saadaan juoda kahvia ja juoruta. Tämä kuukausi on täynnä kaikenlaista höpötystä, mutta nähdään maaliskuussa. Töissä on meillä ollut netti rikki, joten on tullut vähän kirjoiteltua. Kotona taas lapset katsoo tietokoneelta tiikeri-elokuvaa, joten tappelun kautta pääsee nettiin puuhailemaan. Kouluhommat rokottaa osan ajasta. En tiedä kuinka kaikkiin juttuihin pääsisin repeämään. Tenttejä roikkuu rästissä, ihan ahdistukseen asti. Auto on ollut vähän väliä takuu-huollossa, milloin mikäkin paikka uusittavana. Olen tässä järjestänyt pelastajille laivaristeilyä, sekin pirulainen on vienyt aikaani. Pitää tehdä kutsuja, varata lippuja, ruokia, liniautoja, ym, ym. Voi herranpieksut tätä juttua. Ai niin, vielä Messilän laskettelukeskuskin. Olen sielläkin paketoinnut pieniä käsiä ja jalkoja luppa-ajalla. Joten ei kannata ihmetellä jos ei mitään kuulu....( naurua)
Mari jo oli vähällä soittaa poliisille...( naurua )
Replies:
Subject: Kevätkyläilystä


Author:
Uke, Mari
[ Edit | View ]

Date Posted: 04:29:26 02/12/04 Thu
(dsl-hkigw10b9a.dial.inet.fi/80.222.145.154)

Tervehdys Mane, Telle ja muu sakki

Katselin tuossa kalenteriani, voitaisiin tulla 21.2 lauantaina tai 22.2 sunnuntaina, ihan kumpi päivä teille paremmin passaa?
Olen yöhukissa perjantain ja lauantain välisen yön, mutta voinhan ottaa autossa torkut, jos sinä päivänä tultaisiin. Katselkaa kumpi sopii molemmille, olisi kiva nähdä teitä molempia.
Terveisiä meiltä kaikilta
Mari
Subject: Mail reparation


Author:
Marianne
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:04:10 02/10/04 Tue
(DynIP-155-10.Hki.surfeu.fi/213.173.155.10)

Hej alla där!
Jag kan inte skriva ikväll. De reparerar vår postmail så kan läsa breven först på onsdag .Hoppas du ser detta Camilla !!!! Kram marianne
Replies:
Subject: Wulff miehelleni


Author:
Sari ja Svea
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:30:35 02/03/04 Tue
(l1-128.du.uusikaupunki.fi/212.83.112.128)

Wuff Wuff kultsu.Saamme pienokaisia.
Emäntä käytti minut tänään siel ihme laittees ja mä vaan otin rennosti tassut taivasta kohti ja ihmeen kiljahduksia toi emännys päästi,kun lekuri ilmoitti että tossa on ainakin varmasti pentu.Ja oli niitä siellä.
Iso lipasu Wulffille ja pienemmät Manelle ja Tellelle!
T:Tuleva äippä Svea sekä kirjuri Sari
Replies:
Subject: Wulff miehelleni


Author:
Svea
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:29:32 02/03/04 Tue
(l1-128.du.uusikaupunki.fi/212.83.112.128)

Wuff Wuff kultsu.Saamme pienokaisia.
Emäntä käytti minut tänään siel ihme laittees ja mä vaan otin rennosti tassut taivasta kohti ja ihmeen kiljahduksia toi emännys päästi,kun lekuri ilmoitti että tossa on ainakin varmasti pentu.Ja oli niitä siellä.
Iso lipasu Wulffille ja pienemmät Manelle ja Tellelle!
T:Tuleva äippä Svea sekä kirjuri Sari
Subject: Easy lähettää terkkuja kaikille !!!


Author:
EASY
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:46:45 02/02/04 Mon
(DynIP-155-207.Hki.surfeu.fi/213.173.155.207)

heippa
Olen aika pyöreä ja Jossu sinun Verdi on luultavasti ehkä tulossa.Täyttyy toivoa että kaikki menee hyvin.Ilmoitan muille n 27.02 04 miten meni... .Dukelle pusuja sinne Turun suuntaan.
Replies:
Subject: Uken turinoita


Author:
Mari, Uke
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:12:15 01/28/04 Wed
(dsl-hkigw10b9a.dial.inet.fi/80.222.145.154)

Tervehdys taasen. Tuli tässä mieleen, että kyllä meiän on tavattava vielä ennen erkkaria, eikö vaan? Helmi-maaliskuun vaihteessa olisi varmasti ihan mukava, vai oletteko te tänne meille päin ajelemassa sitä ennen? Johonkin näyttelyyn tms.
Uke makaa tuossa ihan reporankana, on käynyt tänään kahteen otteeseen jäällä vähän päästelemässä enimpiä höyryjään :) :)
Terkkuja ylös ja alas
Mari, Uke + co
Replies:
Subject: Hejssan!


Author:
Camilla YenGol`s
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:26:48 01/28/04 Wed
(t4o913p19.telia.com/195.252.45.139)

Hej på er!

Nu har jag uppdaterat min website och där finns nu Yenka och Vulcan V.D Alten Festung med! Håll tummarna för de två nu och så ser vi fram emot kommande valpar!
Lycka till med allt där hemma och Easys små valpar snart!

Kram till er alla från oss alla!
Vi hörs snart igen...
Camilla & hundarna.

Ps. Den nya adressen till min hemsida är:

www.yengols.net
Replies:
Subject: Turussa tänään 24.01.2004


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 15:27:59 01/24/04 Sat
(cache-hki-5.inet.fi/194.251.240.113)

Ensimmäiseksi megahalaus kasvaatien osallistumiselle tänään Turussa 24.01!
Hienosti jälleen Jouni ja Heizelwood Turo nuorten luokan ERI2 ja Imanlords Wismar ERI1 ja PU4.
Samoin Heizelwood Tinka EH3 ja Imanlords Weimar EH.

Seuraavaksi haluan kirjoittaa tänne omalle Boardillemme tekstin koskien omaa kasvattiani Heizelwood Thontoa ja Jounia:

On lauantai ilta ja muutamat nimimerkkien takaa "provoa" tuolla keskustelupalstalla laukovat ovat aloittaneet sen kaljan joumisen jo Turussa...
On valitettavaa, että kyseinen henkilö ei ole päässyt tutustumaan koiraan eikä henkilöön, jotta voisi edes esittää keskustelupalstalla kirjoittamiaan väitöksiä kehä- käyttäytymisestä.
Sinä, jos kuka Jouni - olet aina pitänyt koirasi hallussa. Ehkä se on se mikä eniten kismittää:-) Ehkäpä nimimerkin takaa kirjoittava ei ole siihen pystynyt.
Ja tietysti pärjääminen tietyllä tasolla myöskin, mikä on valitettavaa.
Olen sitä mieltä, että tuollaiset puheet sopii jättää omaan kastiinsa ja unohtaa - ne eivät ole sinne vastauksiesi arvoisia...
Olen ylpeä teistä ja eiköhän aika kaiken näytä sitten vielä tulevaisuudessa, kaiken tarvittavan kera.
Aihe ei ole edes vastauksen arvoinen ja varsinkaan tuonne palstalle, mutta että tiedätte, voin olla teistä avoimesti omalla sivustollani ylpeä ja aiheesta!
Nähdään pian ja halaukset teille molemmille,

Theresia & Tika:-)
Replies:
Subject: Mane!!


Author:
Tanja & Pinja & Niki
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:16:56 01/23/04 Fri
(user-jkl1c-173.dial.inet.fi/212.213.37.173)

Sähköpostisi taitaa olla hivenen "tukossa", joten putsailetko sitä ja heität minua meilillä niin lähetän ne vaikka uudelleen? Laitoin tulemaan erän Pinjan kuvia joista osa tuli bumerangina takasin kun eivät mahtuneet.......

Terveisiä vaan meiltä kaikilta pakkasen keskeltä,
Tanja & koiruudet
Subject: Vapun viikonloppuleiristä!


Author:
Taran poppoo
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:53:24 01/18/04 Sun
(dsl-jklgw3l89.dial.inet.fi/80.223.27.137)

Heipsan!
Luin tuolta uutisista, että aiotte pitää vapun tienoolla leiriä ja oltas tultu innokkaana mukaan, mutta perskules kun ehdittiin jo varata sille viikolle mökki Leviltä!!!!

Onkos tulossa sitten joku toinenkin kerta vai mitä tarkoitti, että ensimmäiseen poppooseen mahtui tietty määrä? Telle oli kyllä kirjoittanut, ettei työvuorot ole vielä selvät, mutta kun heti innostuin niin että piti saman tien kirjottaa!!!

Muuten täällä menee hyvin, Tara "potee" toisia juoksujaan ja mielenlaatu on milloin mitäkin :) Kevättä odotellessa,
Laura
Replies:
Subject: Hiihtoterveiset


Author:
Teija, Jarkko ja Ronja
[ Edit | View ]

Date Posted: 11:38:54 01/16/04 Fri
(ua83d206.elisa.omakaista.fi/80.186.206.83)

Terveiset kaikille täältä Oulusta!

Nyt on käyty hiihtämässä eilen ja tänään parit lenkit. Tänään mentiin sellainen noin 2-2,5 km lenkki, jossa Jarkko oli jäniksenä ja Ronja seuraavana, sekä perässä Rocky. Kyllä meidän neitistä löytyy yllättävän paljon potkua tähän lajiin ja se meneekin kuin vanha tekijä. Kerran meikäläinen kaatu oman mokan takia. Kuka sitä nyt käski laittaa porkan suksen väärälle puolelle??? Ja yksi mutka osottautui aika haastavaksi, joten löysin itseni umpihangesta.

Nämä pari päivää on osottanut, että tämä on Ronjalle juuri passeli laji. Se on ihan innoissaan vetämisestä ja ei juuri tarvitse edes jänistä edelle, vaan juoksee juoksemisen ilosta. Vielä kun tuo hallintakin on meikäläisen yllätykseksi todella hyvä, vastaan tulevista hiihtäjistä (ilman koiraa) ei välitetä mitään ja myös toisten koirien ohittaminen on sujunut, ainakin tähän asti ihan mallikkaasti.

Tätä kyllä harjoitellaan tämä talvi, niin saadaan kuntoakin kohoamaan sekä mulle että Ronjalle, niin ja ne lihakset tulee sit vielä kaupan päälle (siis Ronjalle).

Turussa nähdään!

Terveisin

Teija, Jarkko ja Ronja
Replies:
Subject: Ihana Telle!!


Author:
Kia Aakala
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:11:23 01/10/04 Sat
(proxy1.phnet.fi/62.165.128.200)

Kiitos tosi paljon aivan upeista kuvista ja bannereista. Kiitos avusta, jonka annoit että sain pikku-ukon tänne Suomeen. Kirjoitan tämän tänne , että ihmiset tietää kuinka paljon teet työtä muiden ihmisten puolesta, täysin pyyteettömästi, vaikka sulla on omissakin asioissa niin paljon tekemistä. Ei voi muuta kun ihailla. Viikonloppuna sitten juorutaan sydämen kyllyydestä. Halauksia teidän äidille ja Kakelle.
Replies:
Subject: moikkelis!


Author:
Usta
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:28:15 01/08/04 Thu
(user-jns1-147.dial.inet.fi/195.165.12.147)

Olipas tuonne nuoriin narttuihin ilmestynyt kaunis tyttö !
Onhan se niin nätti, vaikka ite sanonkin ja aina niin terhakka !
Usta lähettelee terveisiä siskolle Unicalle ja vel'pojalle Ukelle! Muistakaa olla "kiltteinä"....
Ja tietenkin märät lipaisut Manelle, Kaukolle ja Tessalle perheineen !
Replies:
Subject: Heissan


Author:
Terhi ja Hessu
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:06:50 01/07/04 Wed
(NoHost/195.11.231.202)

Terveisia sateisesta mutta niin vihreasta Hollannista! Muutto matka suju hyvin, yksi puhjennut auton rengas ja puutunut takapuoli! Alexi otti vastaan lampimasti ja koirat sai mukavan kodin, omalla pihalla! Hoorn on kaunis kaupunki lahella Amsterdamia ja nyt hetki ollaan ilman autoa mutta...eikohan se kohta jarjesty!
Osote on maaliskuun loppuun asti
Terhi Kaalamo
Patio 176
1628 LJ
HOORN NETHERLAND
puhelin +31 6 136 70740

Tama oli eka kerta netissa kolmeen viikkon jote kirjoittelen enemman kuulumisia kun vahan kotiuduttu enemman!
Isot halit tuituille ja kaikkea hyvaa uudelle vuodelle!

Rakkain terkuin Terhi ja koko komppania!
Replies:
Subject: Onneksi olkoon Heizelwood Tara ja Laura!!!!1


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:15:07 01/02/04 Fri
(DynIP-155-67.Hki.surfeu.fi/213.173.155.67)

Hipp Hurraa Heizelwood Taran lonkkakuvat tulivat takaisn A ja 00.Heizelwood Taras rtg resultat Höfterna A och armbågarna 00 Grattis!!!!!
Replies:
Subject: Easy ja Duke 7Astutus Tapaninpäivällä 03


Author:
Mane
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:34:03 01/04/04 Sun
(DynIP-148-110.Hki4.surfeu.fi/213.173.148.110)

Theresia ei ole vielä ehtinyt päivittää meidän sivut. Anne lähetit tekstiviestin. Vastus Easy ja Duke on astutettu tapaninpäivällä. Yritin soitella mutta olit varmasti töissä. Palaan asiaan maanantaina.
Subject: Ukelta Uuden Vuoden toivotuksia


Author:
Uke, Mari
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:20:26 01/01/04 Thu
(dsl-hkigw10b9a.dial.inet.fi/80.222.145.154)

Koko Immulan mäellä, niin ylös kuin alaskin Oikein Hyvää Uutta vuotta. Meillä Uke kovasti ihmetteli paukkuja, mutta reipas miehen alku kun on niin ei oikeastaan ollut mottiskaan. Kovasti täällä on kasvettu ja mettässä lenkkeilty. Serkkupoika tulee huomenna kyläilemään, niin pääsevät taas kakarat leikkimään. Toivottavasti saadaan muutama kuva otettua, laitetaan sitten teillekkin tulemaan.
Koskahan me nähtäisiin ? Terveisiä sinne.
Uke ja kumppanit
Subject: HYVÄÄ VUODEN VAIHDETTA


Author:
Henna, Repa, Noora, Duke ja Lelle
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:42:47 12/31/03 Wed
(espg0002.fortum.com/193.110.36.17)

Herskyvän kuplivaa mutta maltilla ja vuoden vaihdetta koko remmille Immulaan.
Speciaalisti tietty pikku Vanessalle

Ja Dukelta Easylle hellä katse ja halaus!

ME
Subject: Vulcanin kuvaustulokset....


Author:
Henna
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:02:27 12/29/03 Mon
(espg0002.fortum.com/193.110.36.17)

HIENOA JA VIELÄKIN SITÄ VÄHÄN HIENOMPAA...
Niin ne tuli takas kun lähtivätkin eli
Vulcan vd Alten Festung
A/A 0/0 ja silmät terveet...

Mane...sä teit sen taas!
Ollaan jälleen kerran enemmän kuin tyytyväisiä hankintoihin
Replies:
Subject: Kiitokset Teille niin monille...


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:55:19 12/29/03 Mon
(cache-hki-6.inet.fi/194.251.240.114)

Joulutervehdyksen lähettäneille, niin sähköisessä, kuin "tavallisen postinkin" välityksellä.
Itse olen ahertanut töissä koko Joulun, mutta se tietää sitten ensi Jouluna vapaata:-)
... ja pahoittelen tästä syytä, että omat Joulutervehdykseni tipahtelevat silloin tällöin postiin ja mailiin.
Olen onnellinen, kun saan omistaa näin paljon hyviä ystäviä, en pysty sitä sanoiksi pukemaan.
Tuntuu vain ylityö kolmivuorolaisena näinä päivinä, että kaikki sosiaaliset suhteet kärsivät tästä uravalinnasta.

Yritän taas päivitellä sivuja, kun aikaa siihen vaan saan järjestettyä. KOhta saadaan alkaa jo valmistua uuden vuoden kujeisiin...ja sitä myötä toivotella kaikille aivan unohtumatonta alkavaa vuotta 2004!

Kiitos,

Theresia & HR
Subject: Ustan kuulumisia


Author:
Usta ja Lea
[ Edit | View ]

Date Posted: 03:36:52 12/27/03 Sat
(cache-hki-8.inet.fi/194.251.240.117)

Usta lähettelee kinkunsulatus terkkuja täältä itärajalta!

Käytiin tänään Ustan kanssa hiukan alennusmyynti ruuhkissa totuttelee kaupungin vilinään ja sehän sujui oikein mallikkaasti.
Ois vaan tehny hirveesti mieli moikata melkein kaikki vastaantulijat...

Käytiin sellaisissa ikävissä "ritilä" rappusissa mistä näkyy ikävästi alaspäin, mutta eipä se Ustan menoa haitannu, ylös vaan reippaasti, oikein pariinkin otteeseen!
Sit käytiin lemmikkieläinliikkeessä, missä papukaijat oli äänessä sun muut "eläväiset" ja sielläkin vaan tormakkaasti paikkoja tutkimaan.
On se vaan niin mahtava persoona, hurmasi tietenkin kaikki ketkä sattui lemmikkiliikkeeseen yht'aikaa, kuinkas muutenkaan...
Terkkuja Ustalta kaikille Heizelwoodilaisille!
T: Usta ja Lea
Replies:
Subject: Jafi!


Author:
Susa ja Janne
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:17:13 12/22/03 Mon
(cachef7.kolumbus.fi/193.229.6.165)

Tänään oli meidän aikamme jättää rakkaalle ystävällemme jäähyväiset, Jafi on poissa..
Kiitos Telle ja Mane ystävästä, joka on sydämmissämme aina!
Voi Jafi, meillä on niin ikävä sinua..!!

Susa,Janne,Atte ja Tinka
Replies:
Subject: God fortsättning på julen....


Author:
Charina
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:44:25 12/25/03 Thu
(d212-151-121-254.swipnet.se/212.151.121.254)

Önskar er alla en god fortsättning på julen och ett BRA 2004...
Replies:
Subject: Hyvää joulua ,God Jul ,hyvää Uuutta vuotta,Gott nytt år


Author:
Marianne
[ Edit | View ]

Date Posted: 13:37:32 12/24/03 Wed
(DynIP-155-191.Hki.surfeu.fi/213.173.155.191)

Toivotan kaikille HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA !!!Önskar er alla en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR Olen saanut tämän ihanan flunssan ja makaa kuumessa täällä ,joten en ole paljon jaksannut kirjoitella tai soitella. Jag ligger här hemma och har fått denna influensa med hög feber så jag har inte orkat skriva till er alla.Men ni är alla i mina tankar .
Replies:
Subject: God Jul..........


Author:
Carola
[ Edit | View ]

Date Posted: 23:41:04 12/23/03 Tue
(h254n2fls301o1119.telia.com/81.226.25.254)

ÖNSKAR ER EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!ETT LYCKOSAMT 2004
Replies:
Subject: Hyvää Joulua!!


Author:
Heinolan poppoo
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:27:16 12/23/03 Tue
(baana-62-44-224-124.dsl.phnet.fi/62.44.224.124)

Oikein rauhallista ja rauhaisaa Joulua sekä Menestysekästä Uutta vuotta 2004 koko Heizelwood porukalle!

Jan, Minna & Lauma
Subject: Hyvää joulua!


Author:
Camilla & Tika!
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:53:26 12/23/03 Tue
(d213-101-81-12.swipnet.se/213.101.81.12)


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR 2004!!!!!!!

Hyvää joulua Theresia, Marianne och alla hundarna från oss i Sverige!

Vi ses snart igen!
Stora kramar
Camilla Sven Yenka Tika Nena Goliat.
Subject: Jouluterveiset !


Author:
Anu & Mara
[ Edit | View ]

Date Posted: 05:36:47 12/23/03 Tue
(proxy1.salonseutu.fi/212.83.115.31)

Oikein mukavaa Joulua kaikille Teille !

T: Anu, Mara, Q-Ukko & Pirpa
Subject: Joulun taikaa!


Author:
Laura, Janne & Tara
[ Edit | View ]

Date Posted: 10:34:19 12/22/03 Mon
(dsl-jklgw3k5f.dial.inet.fi/80.223.26.95)

"Rauhallista joulun aikaa, tähtitaivaan valon taikaa. Unelmien vuotta uutta, antaa monta mahdollisuutta."

Kaikille Heizelwoodilaisille toivottaa,
Laura, Janne ja Tara

(postia kovasti odotellen...:))
Subject: HYVÄÄ JOULUA!


Author:
Mirva
[ Edit | View ]

Date Posted: 20:15:46 12/21/03 Sun
(kbws253.kolumbus.net/193.185.55.253)

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta,niin ylä-kuin alamäkeen!
Toivottaapi Mirva,Falco ja Donna
Subject: Jouluterveiset, jouluterveiset...jouluterveiset...


Author:
Henna, Repa, Noora, Duke ja Lelle
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:13:35 12/19/03 Fri
(ua72d32hel.dial.kolumbus.fi/62.248.159.72)

"Joulu on punainen.
Joulu on lämmin.
Joulu on jokaisen ja kinkku voittaa mämmin!
Joulu tekee siis tuloaan...
Näin joulurauhaa toivottaa Sauvon väki sinne Immulaan."

Hyvää Joulua Telle, Mika, Vanessa ja mustat sekä Mane, Kauko ja mustat.

Duke lähettää jouluisen tervehdyksen R-pentueelle omistajineen sekä tietty Sailorille eli Kunkulle, Karille ja Marikalle.

Ja koska äidin runosuoni ei oikeen äitynyt kukkimaan niin tässä Nooran jouluruno Vanessalle:
Pukki istui puussa, joulupipari suussa.
Kummasteli näkemäänsä, mietti puhki koko päänsä.
- Mistä lunta ennen aattoiltaa, eihän reki kestä kuunsiltaa?
Samassa pukki horjahtaa puusta, pääsi tällöin huuto suusta.
Sisällä muori huudon kuuli, susilaumaksi sitä luuli.
Riensi ulos luokse pukin, nyt sanat nuo voi kuulla kukin:
- Sä älä lumesta huolta kanna, VAAN JOULUMIELI KAIKILLI ANNA!

Hyvää Joulua Vanessa!
by: Nordzi
Subject: Taas toivotus hyvän joulun...........


Author:
Pinja & co.
[ Edit | View ]

Date Posted: 02:32:34 12/19/03 Fri
(user-jkl1b-64.dial.inet.fi/212.213.36.64)

Oikein hyvää ja Kinkkurikasta Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2004 kaikille Heizelwoodeille ympäriinsä, sekä tietenkin Manelle & Tellelle perheineen!! Muistakaahan niitä mustia ystäviänne jouluaattona siivulla kinkkua ja parilla piparilla, pientä joulupakettia unohtamatta.

Jouluisin terveisin Keski-Suimen perukoilta
Tanja, Juhani, Timo sekä tietenkin Niki & Pinja
Subject: Joulun toivotukset


Author:
Teija, Jarkko ja Ronja
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:07:41 12/19/03 Fri
(p1.proxy.tpo.fi/212.246.17.130)

Oikein Rauhallista Joulua ja Hauskaa Uutta Vuotta kaikille!

Nyt alkaa olemaan ensimäisiä päiviä töissä kun kiireet hellittää. Kaikki jouluvalmistelut on aloittamatta, ja joulukortitkin jäi lähettämättä. Nuo 80-100 tunnin työviikot eivät olleet kauhean rattoisia... Ronjallakin olis energiaa vaikka muille jakaa, kun ei olla juuri lenkille keritty...

Noh, tammikuussa käydään Oulussa hiihtelemässä ja jouluna olis tarkoitus käydä pitkiä lenkkejä. Muuten tuo treenaus jääkin joksikin hetkeksi talvitauolle, mitänyt silloin tällöin vähän tottista.

Mane ja Telle: Jos tultais käymään siinä 3.1. - 6.1. välisenä aikana. Soitellaan mikä olis hyvä päivä.

Jouluterveisin

Teija, Jarkko ja Ronja
Subject: Joutuin jo matkaan käy...


Author:
Terhi, Hessu ja Ozzi
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:33:41 12/18/03 Thu
(finproxy.tpu.fi/193.167.70.41)

Niin ne kiireet alkaa helpottamaan ja tänään vihon viimeisen tentin suoritin itselleni niin rakkaasta::)) Ruotsin kielestä, lopputyön kanssa riittää tekemistä vielä kuukausiksi mutta ahhhh..tätä vapauden ja riippumattomuuden tunnetta koulun läsnäolosta ja kursseista!!

Tämä tarkoittaa myös että olen valmis matkaamaan toisen maan tuuliin. Kohti Hollantia ja siellä Amsterdamia 27.12 lähtee romuluinen pakettiauto täyteen sullottuna rakkaita tavaroita ja rakkaan karvaisia koiria. Reipas viikko ja siis mennään.
Olenpahoillani ettei juttuni rottweilerlehteen ilmestykkään nyt joulunumerossa vaan sitten vuoden ensimmäisessä. Se oli kuulemma liian pitkä ja liian lyhyellä varoitusajalla. No parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Hessu-mestari on TODELLAKIN elänyt kuin mestari. Hän on maannut vain sängyllä ja vetänyt lonkkaa, syönyt itsensä pulleaksi ja röyhtäillyt. Herkkuajatkin kun on vielä käsillä , niin hyvä on ollessa herran. Ozzy-pentu on jaksanut pitää rumbaa mökissä mutta samalla kasvanut hyvin fiksuksi. Autosta on sillekkin tullut toinen koti, matkat ja pävät taittuu korkeella pakun etupenkillä.

Jos jollakin on mahdollisuus myydä Tre-Lahti-Hki linjoilla iso näyttelyhäkki niin ostan mielelläni sen NYT! Soita vaikka heti 044-372 1136.

Kaikkia teitä kamuja tulee ikävä mutta nopeemminkuin uskommekaan, taas tapaamme!
Kirjotelkaa tänne boordille ahkerasti niin pysyn mukana menossa ja kertoilen itsekkin sitte kuinka uusi koti alkaa muodostua! Ja kiitos vielä kerran kaikesta tuesta kuluneena vuotena...olette huippuporukka!

Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille ja reipasta uutta vuotta!

ps. Mane ja Telle+ koko pesue...ei sitä tiedä jos vaikka vielä nähtäs ennen kuin lähen...soitellaan!
Subject: Kiitoksia...


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 18:39:17 12/11/03 Thu
(cache-hki-6.inet.fi/194.251.240.114)

kaikille kasvateilleni, jotka jälleen edustitte upeasti Heizelwood rottiksia messarissa 6-7.12.2003!
Mukana näyttelyssä ilmoitettuja kasvattejamme oli
Heizelwood Thonto - junioriluokassa EH4, aivan mahtavassa kunnossa. Näki, että olitte satsanneet tähän näyttelyyn, mutta oli ehkä meidän erhe ilmoittaa Turo junioriluokkaan, koska Marja Talvietie ei oikein pitänyt siitä voimasta mitä edustetiin. No mutta seuraava entree tapahtuukin sitten nuortenluokassa.
Messukeskuksen näyttelyssä oli nuorten luokassa vain 4 koiraa, kun taas junnu-uroksissa titteliä havittelemassa oli lähemmäs 20 uroskoiraa.
Kiitos Jouni & Sari Turon upeasti treenaamisesta ja kodista. täytyy kohta poiketa sinne, jotta saadaan kotisivuille uusia kuvia pojasta, joka on muuttunut todella paljon muutamassa kuukaudessa:-)
Muut Heizelwood - rottweilerit olivatkin sitten myös junioriluokassa.
Heizelwood TIka oli tullut ruotsista asti Camillan kanssa messariin sekä Susa ja Janne olivat Tikan siskon Tinkan kanssa samaisessa luokassa.
Tika sai laatuarvostelussa ERI2, Tinka EH3, joten taas peräkkäin siskokset - olen erittäin tyytyväinen Yugoslavian ajomatkaamme, vaikka aika hullulta se tuntuu näin jälkeenpäin ajatellen.
Kiitos Camilla, kun tulitte sekä suuret kiitokset Susalle ja Jannelle myös tuohon naapuriin. Olette yksiä parhaimpia ystäviämme nykyään. Mika jo miettii milloin voisi lähteä Jannen kanssa Tapparan matsiin, viettämään miesten iltaa...

Seuraava Heizelwood - koirien entree tapahtuu ruotsissa NORD-Winner näyttelyssä 12-13.12.2003, jossa Heizelwood Tika ja Heizelwood Iman ovat. Pidetään peukkuja.

Messarissa junnu-uroksissa oli myös meitin Matti:-) Upea mies Imanlords Wismar aivan mahtavan timmissä iskussa, esiintyen aina yhtä hyvin Tarun kanssa. Noin se onnistuu "suojeluhaukultakin" esiintyminen ja voi samaan aikaan olla treeneissä ja kehässä. Mitä nyt hiukan sai lisäsapuskaa ennen:-) Mutta Taru: Kyllä lähtee:-))
Kiitos sinulle Matin upeasta hoidosta ja kodista myös.

Heizelwood Tara oli lonkkakuvissa ja nyt vain odotellaan tuloksia kennelliitosta ainakin hyvillä mielin. Silmät olivat myöskin terveet! Olen aivan yhtä onnellinen Laura kun tekin, kirjoitin sinulle juuri. Ollaan yhteyksissä ja laita mailia, kun tiedetään virallinen tulos.

Yritän päivitellä sivustojani ennen joulua hyvin, joten jos jollain on suomessa aurinkoisia päiviä niin kuvia ottamaan ja laittamaan minulle tulemaan ja yritän tuikata sivustoon, kunhan saan sen ensin valmiiksi.
Alkoi vaan tuo sivutila tulla vastaan, kun tuota Galleriaan tein ja teen. On mietittävä jokin uusi keino saada upeat kuvat nettiin. Ehdoituksia otetaan vastaan.

Kirjoittelen lisää piakkoin, mutta haluan lähettää erityisesti kaikille rottiksillemme ja omistajilleen aivan ihanaa joulunodotusaikaa! ( huom. nämä ei ole jouluterveiset:-) )
Olette ja ollaan aivan mahtava tiimi ihan jokainen!!!

Theresia
Kolmivuorolainen, joka ei saaa rytmistään kiinni millään...
Replies:
Subject: Olipa kiva piipahtaa...


Author:
Ustan jengi
[ Edit | View ]

Date Posted: 06:41:08 12/08/03 Mon
(cache-hki-5.inet.fi/194.251.240.113)

Kiitoksia viimeisestä !
Oli ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Matka sunnuntaina kotia hirveässä räntäsateessa ja sohjossa oli hirveä, mutta ehjänä päästiin perille. Toivottavasti kuvat Ustasta onnistui ja päästäs pian niitä ihailemaan.
Toivon mukaan nähdään pian uudestaan!

T; Lea, Pete ja Erika sekä karvakuonot
Replies:
Subject: Tiedoksi....


Author:
Theresia
[ Edit | View ]

Date Posted: 17:39:47 12/04/03 Thu
(husnap-fw-11.hus.fi/193.166.190.11)

Moikka kaikki,

meillä töissä kun ei enää ulkopuolisia postiosoitteita saa katsella ja kun nykyään olen 6 päivää viikossa töissä niin voitte lähetellä posteja myös alla mainittuun osoitteeseen:

theresia.wikstrom@hus.fi

varsinkin yövuoroissa jos on hetki aikaa, voin vastailla pikaisesti ainakin.
Mutta kohta aika moni tavataan messarissa. Päivittelen sivuja kuitenkin ennen joulua:-)
Terkkuja teille,

Theresia
Subject: Varautukaa, kohta tulee Uke poika kylään :) :)


Author:
Mari, Uke
[ Edit | View ]

Date Posted: 07:44:00 11/30/03 Sun
(cache-hki-7.inet.fi/194.251.240.116)

Hihii, et matot ja muut löytää ihan uuden paikan, kun Uke tulee vähän entraamaan. :) :) Ihana nähdä teitä kaikkia. Tänään käytiin ensimmäistä kertaa koulutuskentällä ja Uke oli oikein mallikas pikkuoppilas. Mutta vaikka mallikas onkin, ollaan silti vakaasti sitä mieltä, että meille ei tule joulukuusta tänä jouluna sisälle.... jostain kumman syystä. :) :)
Mutta perjantaina nähdään, kamerat valmiiksi... :)
Mari ja Uke
Replies:
Subject: Muistoksi


Author:
Mirva
[ Edit | View ]

Date Posted: 01:21:48 11/27/03 Thu
(kbws253.kolumbus.net/193.185.55.253)


HEIZELWOOD HARALD "Hokki" 28.02 1995-17.11 2003

"Vaik kaikki muu mun onnistuiskin unohtaa niin muistoissa mun kuljet ainiaan"

Kiitos Mane maailman parhaasta ystävästä jonka kanssa saatiin kahdeksan yhteistä vuotta.

Mirva
Replies:
Subject: Heizelwood Usta har en egen hemsida


Author:
Marianne
[ Edit | View ]

Date Posted: 14:05:05 11/22/03 Sat
(DynIP-155-229.Hki.surfeu.fi/213.173.155.229)

Heizelwood Usta har en egen hemsida.WWW.woodweilers.com
Heizelwood Uris hemsida hittar ni på Harrastaja -www.rottweiler.com
Replies:
Subject: Ustan kotisivut


Author:
Lea L.
[ Edit | View ]

Date Posted: 12:01:27 11/22/03 Sat
(cache-hki-8.inet.fi/194.251.240.117)

No vihdoinkin saatiin jonkun näköiset sivut valmiiksi.
Vielä on hiukan kesken eräistä mm. kuvagalleria ei vielä toimi, mutta jotakin jo on.
Käykäähän kurkkaamassa ja jättäkäähän terveisiä vierskirjaan osoitteessa:
www.woodweilers.com

Terkuin; Lea ja Usta
Replies:
Subject: MOikkaloikka


Author:
Terhi ja Hessu ja Ozzy
[ Edit | View ]

Date Posted: 08:20:35 11/21/03 Fri
(finproxy.tpu.fi/193.167.70.41)

Tässä ollaan jo kamat kasallaan ja loppujärjestelyjä vaille valmiita(sekasikuseinäkello) lähtemään vuoden vaihteessa takas Amsterdamiin. Noi opinnot ja opinnäytetyö pukkaa vähän kiireelle ja sen mukaan nyt melkein eletääkin, kuin ne saa valmiiks. koirillakin on ollu kiirusta, siis mammalla kiire niin koirilla kans, ne joutuu kulkee mukana toimistolla ja koulussa...ei aika käy pitkäks! Ozzy on sopeutunut lauman jatkeeks mainiosti ja on oikein mallikas vekkulikaveri. Ozzyon siis saksanpaimenkoira mutta tulee luonteeltaan hyvin rotikkamaiseksi iso veikan juttuja seuraillessa.:)
Hessu ja minä oltiin loka-marraskuun hollantilaisessa Hondensport lehdessä ison kuvan kera ja juttua oli EM-mestiksistä.Heizelwoodit vaan maailmankartalle! Ensi RW-lehteen on tulossa kanssa juttua niin lukekaahan ja antakaa kommenttia:)
Kaikille mukavaa talvenalkua ja otetaan glögia lämmikkeeks!

Terhi
Replies:
Main index ] [ Archives: 12[3]4 ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.