VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]
Subject: bahagia yang dinanti


Author:
tiya
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 07:50:44 10/22/04 Fri

Assalamualaikum,
Saya ialah seorang ibu kepada seorang cahayamata yang berusia 4 tahun lebih. Saya juga telah berumahtangga lebih dari 4 tahun.Sekarang, saya sedang hamil anak kedua yang bakal lahir pada pertengahan tahun depan. Masalah saya ialah saya sering ketakutan dan tidak yakin pada dirk sendiri. Ini berikutan sikap suami yang panas baran, sensitif dan sukar untuk menerima teguran. Dia juga akan memaki saya sewenang-wenangnya apabila dia sedang marah. Saya seperti orang yang tertekan jiwa dan sentiasa berada dalam keadaan was-was. Sehinggakan saya tidak pasti sekiranya dia masih menyayangi saya. Saya tidaklah sesempurna mana pun. Kekadang saya akan menangis secara tiba-tiba apabila terkenangkannya. Dia pernah mengatakan yang dia tak akan merasa rugi sedikitpun sekiranya dia kehilangan saya.Saya sedih dan amat tertekan dengan apa yang pernah saya dengar dari telinga saya walaupun dia dalam keadaan marah dan tidak menyedari apa yang dilafazkannya, tetapi saya yang mendengarnya memang akan menyimpan memori itu selagi saya hidup.Walaupun saya cuba untuk melupakannya dan berhasrat untuk memulakan hidup baru, namun saya tetap akan teringat-ingat akan hal itu

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.