VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, May 12, 3:16:38Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2]345678 ]
Subject: Lieve Alicia


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, October 31, 23:01:46
In reply to: Alicia 's message, "Just me (trigger?)" on Thursday, October 27, 19:22:15

Lieve Alicia,

Ik vind het ontzettend knap van jou dat je je mentor alles hebt durven vertellen, dat getuigt van enorme kracht en daar bewonder ik jou enorm om, je doet het super meisie! Er is veel aan het veranderen bij jou, dat betekent automatisch dat de dingen om je heen ook veranderen.

Ik krijg de indruk uit jouw bericht dat het helemaal niet lekker zit tussen jou en je ouders. Als je wilt mag je daarover natuurlijk ook met ons delen he! Het hoeft niet maar het mag altijd, graag zelfs, deel alles wat je dwarszit, want daarvoor is dit forum bedoelt, en het lucht jou misschien op, je weet dat je ons niet tot last bent, je mag hier alles delen, ook de dingen waarvan je misschien denkt dat ze niet bij een forum als dit horen, maar ik denk dat die dingen juist wel op zijn plek zijn hier. Het gaat immers niet over eten, al klinkt dat raar voor een eetstoornissenforum, maar het gaat vooral om de onderliggende oorzaak, gevoelens, emoties, alles wat je eetstoornis beïnvloedt. Het is zo belangrijk om inzicht te krijgen hierin, zodat je nog sterker en krachtiger wordt en helemaal kunt helen. Maar nogmaals: je bent niets verplicht, voel je echter nooit bezwaard!

Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om seksueel misbruik een plek te geven en dan vooral de gevoelens van woede, verdriet, angst, etc. erachter. Het is ook heel verwarrend als je hier net over bent gaan praten, het haalt de boel weer naar boven en dat doet hartstikke veel pijn. Maar geloof me, met de juiste hulp en begeleiding ga jij leren om die ervaringen te verwerken en er als een nieuwe, sterke Alicia uit te komen. Wees maar niet bang, het gaat jou echt wel lukken, dat weet ik zeker. Als je hierover wilt delen, over het misbruik, voel je dan ook welkom, ook die dingen horen hier thuis! Gun jezelf de tijd lieverd, die heb je nodig, al zou je het liefst nu al de eindstreep hebben bereikt, maar dit soort dingen hebben tijd nodig. Maar het komt goed met jou, daar heb ik een rotsvast vertrouwen in hoor!

Ik vind je verhaal helemaal niet warrig, maar eerlijk en oprecht, je deelt gewoon je gevoelens hier, daar kun je niet in falen, het is altijd goed Alicia, vergeet dat nooit. Ik ben heel blij dat je je veilig voelt bij je mentor, dat vind ik echt een doorbraak hoor, een enorme drempel die je hebt overwonnen. Je bent een kanjer!!!!

Sorry dat ik pas zo laat reageer, door mijn "rugperikelen" liep ik achterstand op in mijn werk en dat moest ik allemaal weer inhalen. Het is me lekker weer gelukt allemaal en dat geeft wel een goed gevoel, maar ik baal wel dat ik het forum wat reageren betreft wat heb verwaarloosd, ik heb wel alles gelezen hoor! En ik denk aan iedereen, ook aan jou.

Dikke knuffel en veel liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor AnjaAliciaTuesday, November 01, 9:11:24


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.