VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 11:04:23Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: het zal niet gemakkelijk zijn ( trigger)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, May 23, 23:39:52

Lieve Anja,

Het intake gesprek en de eerste sessie heb ik achter de rug, ben er nog niet helemaal van bekomen. Het intake gesprek verliep vrij vlot en was heel duidelijk, zowel wat ik wou bereiken als de methodes die de therapeut aanbood. Ik had het gevoel dat het wel ging klikken, hetgeen hij kon bieden op mijn vragen leek mij wel wat? Ik had ook te verstaan gegeven dat ik zo vlug mogelijk wou starten, ivm de onrust die ik de laatste dagen had. Als ik zin had kon ik deze avond de eerste sessie beginnen (een andere cliŽnt had afgebeld) anders zou ik tot volgende week moeten wachten. Eerst wat verschoten dat het zo vlug ging maar heb wel toegezegd. Ik kon deze avond terecht en we zouden eerst het eetprobleem in kaart brengen en dan kon ik er in mijn eigen tijd deze week verder aan werken.Daarna gaan we de onderliggende zaken aanpakken. Ik weet nog niet waar hij het vandaan haalde, ik ben en was er van overtuigd dat ik nog maar een goed jaar met mijn eetprobleem zit, volgens hem zit ik daar al veel langer mee, misschien al 10-20 jaar of langer mee, was eventjes schrikken, kan er nog niet inkomen, gaat hij mij nu nog schuldgevoelens aanpraten omdat ik zo lang gewacht heb om hulp te zoeken!!Nu heb ik dus een week de tijd om het tegendeel te bewijzen. Waar moet ik in hemelsnaam die bewijzen gaan zoeken en hoe kan ik die staven, moet ik nu mijn ouders daar mee lastig gaan vallen, zij zijn nog niet helemaal van mijn probleem doordrongen, als ze het ooit zullen worden!!, volgens hen is het iets van voorbijgaande aard en daarbij die waren zo druk bezig in die tijd. Daarjuist het er even over gehad met mijn partner, wat die zei ligt nog zwaar op mijn maag, kijk maar eens in je kleerkast!!!!!hij zou wel eens gelijk kunnen hebben!!!!! moet ik mij nu tegen over iedereen gaan bewijzen en verantwoorden, wordt ik nog wel geloofd!!! komt in ieder geval zo niet over, ben momenteel wel geirriteerd door heel het gedoe, ik dacht dat ik opgelucht zou zijn maar voel het tegenovergestelde.

Ik kreeg ook de raad een diŽtiste te raadplegen.

Deels tevreden en deels ontgoocheld, het zal niet makkelijk zijn.

groetjes Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: het zal niet gemakkelijk zijn ( trigger)AnjaTuesday, May 24, 0:22:33

DiŽtisteAnjaTuesday, May 24, 0:37:58

Hoi Dina!AnjaWednesday, May 25, 17:23:57

Alles okay?AnjaSaturday, May 28, 13:31:53


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.