VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 14:54:43Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: Lieve Anja


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 28, 17:44:31
In reply to: Mignon 's message, "Lieve Anja" on Saturday, May 28, 16:06:40

Lieve Mignon,

Bedankt voor je lieve bericht! Die parkieten killing oefening zeg maar heb ik samen met mijn therapeut "uitgevonden" en ik heb het gisteren voor de eerste keer gedaan, was heerlijk! Ik schrijf wel meerdere keren nu per dag op wat en hoe ik me voel en waarom, etc. en dat levert verrasende inzichten op, zal ik later wel wat meer over schrijven. Is voor jou zeker een idee om dat ook te gaan doen, je hoeft niet gelijk je hondjes met een krantenprop te vermoorden (wat zullen de fokkers het druk krijgen, puppies niet aan te slepen, hahahahaha), maar gewoon beginnen met schrijven over je gevoelens waar niemand bij is is een goed begin.

Jezus was een heel wijs en verlicht persoon denk ik. Als je wat hij allemaal heeft gezegd even los plaatst van religie(s) of wat de kerken ervan gemaakt hebben dan is dat echt een openbaring, zoals er natuurlijk zoveel grootse mensen rondlopen, hij was er zeker weten eentje! Zo ook Mohammed en Boeddha en Ghandi en de Dalai Lama en vele anderen uit de "geschiedenis".

Ik voel mezelf zeker niet zielig, die tijd heb ik achter me, want ik heb er niks aan, daar "pest" ik alleen mezelf maar mee als ik in dat soort dingen blijf hangen. En ja het is erg, maar het lijkt me nog veel erger te moeten leven met het idee dat je dit soort dingen gedaan hebt, de daders bedoel ik, want ooit zal er ergens in de tijd (ik geloof in reďncarnatie en leven na de dood) een bewustzijn ontstaan waardoor ze gaan inzien wat ze hebben aangericht, dat lijkt me vreselijk! Al zijn ze er zelf verantwoordelijk voor, maar toen ze "het" deden wisten ze niet wat ze deden, anders hadden ze het niet gedaan, lekker krom Nederlands ;) maar ik bedoel ermee te zeggen: als ze écht hadden gevoeld hoe het voor mij voelde dan was het niet gebeurd. Dus wees maar niet boos!

Fijn dat je weer even hier aan het lezen en schrijven bent gegaan, ik wens jou een fijne avond en tot gauw.

Liefs en knuffel terug,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.