VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 15:27:28Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Lieve Anja


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, May 28, 16:06:40
In reply to: Anja 's message, "Therapie (zit wel wat trigger in!)" on Thursday, May 26, 0:09:51

Hey lieverd,

ik ben de laatste tijd wat egosentrisch geweest, daarmee bedoel ik dat ik jullie berichten niet heb gelezen omdat ik bang was dat het inderdaad triggerend zou werken bij mij. Ik ben dus alleen met mijn eigen berichten en reacties bezig geweest :S

Jouw bericht is alles behalve triggerend ! Het straalt juist kracht, hoop, moed, wijsheid, inzicht en zelfkennis uit. Wel vind ik het verschrikkelijk voor jou om te lezen wat jou in het verleden is aangedaan. Ik weet dat je dit niet hebt geschreven om medelijden op te wekken, maar ik word daar toch verdrietig van en vooral heel erg boos op degene die jou dit aan hebben gedaan! Ook al was dat niet de intentie van je bericht, ik wilde dit toch even kwijt.

Zelf heb ik het ook niet zo op met de meeste geloven. Ik geloof wel maar op mijn eigen manier, ik laat me niet in een hokje duwen. Ik vind het wel interessant om te lezen dat iemand die een beetje hetzelfde zo denkt, zich toch verdiept in Jezus en daardoor toch anders over de beste man gaat denken... je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt ;)

"Vergeven is de hoop opgeven dat het verleden anders zou zijn geweest."

Ik las deze uitspraak ergens en vond hem heel erg mooi en waar. Het compliment van je therapeut heb je dubbel en dwars verdiend! jeetje lieverd, neem maar van mij aan (voor wat dat waard is ;)) dat je ontzettend, verschrikkelijk, super trots op jezelf mag zijn!!! Je neemt het leven dat zolang door je moeder en andere personen van je is 'afgenomen' weer in eigen handen. Doordat je deze wrok en haat kunt gaan loslaten en daardoor ook vrede krijgt met jezelf, kun je eindelijk echt gaan genieten van het leven en van jezelf... je krijgt dan het leven wat je absoluut verdiend!!! Ik ben zo blij om te lezen dat je eindelijk begint in te zien dat je zoveel meer waard bent dan de personen die jou dit aan hebben gedaan (ik druk dit waarschijnlijk verkeerd uit) Ik meen het echt uit de grond van mijn hart wanneer ik zeg dat ik jou een ontzettend bijzonder, lief, wijs en krachtig persoon vind. En ik hoop echt dat je zelf ook in gaat zien hoe speciaal en uniek je bent, dat ben je waard en dat verdien je als geen ander!!!!

Zoals je inmiddels wel weet kan ik ook heel slecht met mijn gevoeles omgaan en kan ik deze moeilijk uiten...hihi, ja echt waar :P Ik denk dat jouw optie een hele bijzondere en vernieuwende manier is... hoe kom je erop :)) Ik wil het zeker gaan proberen en neem mijn hondjes wel als mikpunt...hahaha. Nee even serieus, ik heb alles al zo'n beetje geprobeerd (naar mijn idee) en niks lijkt te helpen bij mij, dit klinkt zeker wel als een goede manier om mijn emoties te leren en kunnen uiten. Misschien dat het nog even duurt voordat ik het probeer (mezelf kennende) maar ik ben wel dankbaar dat je dit hebt gedeeld met ons... ik denk dat heel veel lezers hier veel aan gaan hebben!

Ik ben blij dat je zelf ook is gebruik hebt gemaakt van je eigen forum! En volgens mij zou het ook goed zijn voor ons als je hier wat vaker komt spuien ;p

Heel veel sterkte en succes met de volgende sessie!

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Lieve AnjaAnjaSaturday, May 28, 17:44:31


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.