VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 11:02:22Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Vakantie in zicht!!!! (trigger)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, June 20, 9:37:00

Dit weekend had zo goed kunnen zijn, toch heb ik het voor mezelf weer op een teleurstelling laten uitdraaien. We zijn dit weekend met vrienden (groepje van 12)op weekend geweest om te laatste afspraken te maken voor onze vakantie. Iedereen is nu zowat op de hoogte van mijn doen en laten, ik dacht dat een opluchting zou zijn, maar dat maakt het voor mij nu net zo moeilijk. Momenten van plezier en spanning wisselden elkaar af, telkens we aan tafel gingen steeg de druk om te presteren, nu iedereen op de hoogte is wil ik toch mijn beste kant laten zien en bewijzen dat ik er echt iets aan doe en dan loopt het helemaal verkeerd, zaterdagmiddag kon ik al niet meer volgen met als resultaat dat ik in de loop van de namiddag al opgejaagd werd bij de gedachte straks weer te moeten presteren aan tafel bij het avondmaal. Vroeger kon ik mij wegsteken achter mijn medicatiegebruik maar nu is dat niet meer het geval. En toch wil ik geen spelbreker zijn, het doen alsof het mij afgaat vraagt zo veel energie en geeft mij dan weer een slecht gevoel van weeral eens bedrieger te zijn. Gisteren is het dan helemaal in het honderd gelopen, mijn lijf liet me dan ook nog eens in de steek en dus was het helemaal kl…. Niet dat iemand er iets van gemerkt heeft!!!!
Nog drie weken en dan gaan we samen voor 2 weken op vakantie ik hoop dat ik tegen die tijd alles beter onder controle heb, anders zal het voor mij een hel worden ipv vakantie.
Het zal wel tussen mijn oren zitten, maar ik had het gevoel van constant in de gaten gehouden te worden, niet door iedereen hoor, en dan die ene opmerking toen ik iets afsloeg, jij moet toch naar niets kijken pak nog iets er is genoeg, ik dacht dat ik hem naar de maan kon schieten, het met een lach weggewimpeld, grrrrrrrr gelukkig gaf zijn vrouw hem een stomp in zijn zijde en herpakte hij zich, op zo’n moment zou ik door de grond willen zakken en verdwijnen. Ik mis iets, ik had een zekere veiligheid opgebouwd rond het eetgebeuren, ik had altijd een steek waarop, nu voel ik mij in mijn blootje gezet, ben ook heel emotioneel geworden, bij het minste komen de tranen naar boven en het kost mij steeds meer moeite om ze niet te laten lopen. En toch wil ik doorzetten, maar de verleiding om mij terug weg te steken is soms zo groot.

Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)FlowMonday, June 20, 18:07:54

Re: Vakantie in zicht!!!! (trigger)AnjaTuesday, June 21, 9:24:20


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.