VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, May 12, 4:03:39Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: alles goed met je, Dina?


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, May 19, 11:36:05
In reply to: Anja 's message, "alles goed met je, Dina?" on Thursday, May 19, 0:56:28

Lieve Anja,

Het is inderdaad een dagje stil geweest langs mijn kant, mede dankzij de chemische industrie heb ik twee nachten en een dag in dromenland vertoeft, (wel onder begeleiding hoor). Zoals je al gelezen had ging het me dinsdag helemaal niet af, instorting nabij en toch kon ik niets loslaten. Ik kon me echt niet meer concentreren en dat frustreerde me dan ook weer omdat ik nog zo veel te doen had. Ik help studenten bij het voltooien van hun thesis en zoals je weet is het Mei en het academiejaar loopt op zijn einde dus heb ik niet veel tijd meer en ik kan hen toch niet teleurstellen. Toen ik dinsdag mijn laatste berichtje gepost had kon ik met mezelf bijna geen blijf meer. Op mijn PC hou ik in perioden dat het me minder gaat een dagboek bij en na het posten van mijn berichtje vroeg ik aan mijn partner of hij werkelijk wou weten wat er de laatste dagen allemaal door mijn hoofd spookte. Hij vroeg of we het er gewoon niet over konden hebben, op dat moment kon ik het niet aan en stelde voor terwijl ik onder de douche ging dat hij het maar eens moest lezen en misschien konden we het er achteraf wel over hebben. Toen ik na een lange douche terug in de woonkamer kwam zat hij al in de zetel te wriemelen ik zag dat hij zich niet comfortabel voelde, vroeg wat hij er vond, ik moet er wel bij zeggen dat de teksten die in het dagboek staan nog meer beladen zijn dan die teksten die ik hier post. Ik heb de huisarts gebeld zei hij. Toen ging ik echt de grond in, nu kan ik er inkomen dat hij het gedaan heeft, het feit dat ik hem mijn dagboek liet lezen was een soort kreet om hulp. Nog geen kwartier later was de huisarts daar, de lieve man had die middag blijkbaar genoeg geobserveerd dat hij het nut er van inzag om op dit late uur nog af te komen. Veel heb ik niet gezegd, gewoon “ik kan niet meer” waarop hij repliceerde “ik geloof je” heb hem ook gezegd dat ik er op dit moment niet meer over wou zeggen en hij heeft dit ook aanvaard, we zouden het er later in de week wel over hebben. Hij heeft me iets gegeven om tot rust te komen ook voor de volgende dag had hij iets achtergelaten en dit moest ik onder toezicht van mijn lieve partner echt wel innemen, en het heeft me deugd gedaan. Ik voel me nu nog wel wat groggy maar kan nu terug wat helderder denken, straks gaan we een nieuw gesprek aan gaan en we zien wel wat er uit komt. Ben er nu wel aan toe denk ik. Jouw woorden hebben me er de laatste dagen wel toe aangezet om er toch iets mee te gaan doen, ook al was ik er al een hele tijd mee aan het spelen, in de grond ben ik me wel van veel dingen bewust maar heb het nooit de moeite gevonden om aan mijn zwakheden iets te doen. Ik wil je bedanken voor het duwtje in de goede richting, gemakkelijk zal het niet worden daar ben ik mij degelijk van bewust en ik zal nog veel tegen muren oplopen en hoop dat ik de kracht kan opbrengen er telkens terug bovenop te komen, het leven heeft nog zo veel te bieden toch!!!

Groetjes Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: alles goed met je, Dina?AnjaThursday, May 19, 12:02:28


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.