VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 14:25:26Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: eindelijk de moed (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, February 24, 16:52:16
In reply to: Linda 's message, "eindelijk de moed (trigger)" on Thursday, February 24, 10:59:53

Lieve Linda,

Een hartelijk welkom aan jou op dit forum, ik vind het heel dapper en moedig dat je een bericht hebt durven schrijven hier, knap hoor! Dat is vast niet makkelijk geweest. Je wordt hier inderdaad niet veroordeeld, je mag hier zijn wie je bent, je bent goed zoals je bent en we zijn hier om elkaar te steunen. In alle anonimiteit, die jou misschien wel de veiligheid biedt om je verhaal kwijt te kunnen en/of je te kunnen uiten, etc. Kortom: gebruik dit forum op de manier die goed voelt voor jou. Je bent niks verplicht en we zijn altijd geopend :) Soms duurt het wel even voor ik een bericht zichtbaar maak, als ik het druk heb of als ik zelf even niet goed in mijn vel zit wil het nog wel eens wat uren duren, maar in principe onderhoud ik dit forum en monitor ik regelmatig hoor!

Ik vind het heel erg naar om te horen hoe jouw vriend reageert op je. Ook al bedoelt hij het niet gemeen, dat denk ik ook niet, mensen zeggen en doen dingen vaak onbewust zonder zich te beseffen wat ze daarmee kunnen aanrichten bij de ander. Heb jij wel eens tegen je vriend gezegd wat het met jou doet als jij quasi "grappig" over je buik of over je voeding praat? Misschien moet je, als je dat durft/kunt, eens heel rustig aan hem uitleggen dat het je pijn doet als hij er zo luchtig over praat, dat het voor jou iets is waar je heel erg mee zit, wat helemaal geen grapje is, wat een serieus probleem is voor jou, iets wat, zo lees ik uit je woorden, je leven behoorlijk beïnvloed!

Ik vind helemaal niet dat jij je aanstelt, zou je een ander in jouw situatie bestempelen als aansteller? Nee toch hoop ik? Ik vind het juist heel goed van je dat je durft te erkennen dat je een probleem hebt met eten! Ik kan het me ook heel goed voorstellen hoe ongelofelijk zwaar het moet zijn als je zelf een eetstoornis hebt en je moet er dan in het kader van je opleiding huiswerk over maken. Dat is een forse confrontatie! Hoe voelde je je toen? En hoe ga je ermee om als het erover gaat in de les? Trek je je dan terug in jezelf? Wat roept het op aan gevoelens bij je?

Waar ik ook nieuwsgierig naar ben is hoelang dit al een rol speelt in jouw leven en of je alleen vreetbuien hebt of dat je ook braakt en/of vast, etc. Nogmaals: je bent niks verplicht om te vertellen, ik vraag het je gewoon, maar voel je vrij om niet te antwoorden als je het te moeilijk vindt. Volg daarin gewoon je gevoel.

Ik hoop dat je je veilig gaat voelen hier en vooral gesteund. Fijn dat je ons hebt gevonden en ik hoop dat het schrijven van je bericht een beetje een opluchting is geweest.

liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
voor LindaLiesFriday, February 25, 18:30:32

    hallo Anja en Lies (trigger)LindaSaturday, February 26, 16:07:05


    Post a message:
    This forum requires an account to post.
    [ Create Account ]
    [ Login ]

    Forum timezone: GMT+1
    VF Version: 3.00b, ConfDB:
    Before posting please read our privacy policy.
    VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
    Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.