VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 19, 22:00:58Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Alicia: hoe gaat het nu met jou?


Author:
alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, April 29, 7:03:05
In reply to: Anja 's message, "Alicia: hoe gaat het nu met jou?" on Thursday, April 28, 20:25:19

Lieve Anja,

Ik heb iid mijn gesprek gehad. Mijn ouders waren er allebij bij en het ging heel erg goed. Ik heb alles kunnen vertellen en ze was erg goed. Ze wist echt waar ze het over had, wist ook wat er bij de dokter gezegt is, wat me heel erg opluchtte.
Ik heb intussen ook met een vriendin over gepraat en met mijn oudste broer. Mijn andere broer daar heb ik nog veel moeite mee omdat hij degene was die vroeger echt zei dat ik dik was mijn buik vast pakte en zei kijk dan naar jezelf.. Het gaat de laatste jaren goed tussen mijn broer en mij hij is nu ook trots op me en ben zijn kleine zusje waar niemand aan mag komen maar ik merk dat ik steeds bozer op hem word en dat is ook niet eerlijk van me. Hij is niet alleen de oorzaak geweest van dit, het zijn al de dingen die zich opgeteld hebben. Mijn vader zei gister dat ik gewoon eerst zelf alles op een rijtje moet zetten dat mijn broer evt een keer mee kan gaan naar therapie om er daar over te praten.. Ik moet iig met hem praten maar ben er nu nog niet aan toe...

In mei begint een curcus over eetstoornissen waar ik maby naar toe ga, het begint in mei al. Ik ga als ik het red vandaag nog bellen of ik er nog bij kan. Alles wat ik daar leer is mooi meegenomen.
Mijn therapeute (die de intake deed)gaat nu op vakantie dus heb pas over paar weken een afspraak maar heb wel al dingen mee gekregen. Een boek om te lezen, telefoonnummer voor die cursus, mail adres van dietiste, en bladen waar ik op kan schrijven wat ik gegeten heb en hoe ik me daar bij voelde. Ik bespreek al vanaf maandag elke dag met mijn moeder wat ik gegeten heb en wat ik de volgende dag precies ga eten, ik merk dat ik dat echt nodig heb om mezelf niet in de war te brengen. Ik voel me met de dag opknappen.
Ik heb dus een hoop steun aan mijn ouders!!

Lieve Anja dank je wel voor je interesse en sorry dat ik nog niet eerder iets heb latenhoren ik heb vandaag examen EHBO ben heel erg zenuwachtig :-)

Gaat het met jou ook goed?

Liefs, Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Alicia: hoe gaat het nu met jou?AnjaFriday, April 29, 9:58:01


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.