VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 10:15:33Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Alicia: hoe gaat het nu met jou?


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, April 29, 9:58:01
In reply to: alicia 's message, "Re: Alicia: hoe gaat het nu met jou?" on Friday, April 29, 7:03:05

Lieve Alicia,

Je hoeft nooit sorry te zeggen als je wat later schrijft... Je bent niks verplicht hier hoor!

Wat fijn dat je intake zo goed is verlopen en wat super van jou dat je werk maakt van jezelf! Ik ben heel blij voor jou. Het is ook goed te horen dat je je beter aan het voelen bent, er is een last van je afgevallen, je bent niet meer alleen ermee, je hoeft niet meer in een leugen te leven en dat is zo'n opluchting.

Ik ben blij dat je een goed gevoel hebt bij die therapeute. Volg wat de andere dingen gewoon je gevoel, voelt het goed ga er dan voor, heb je er geen lekker gevoel bij dan ben je er óf nog niet klaar voor óf het is inderdaad not your piece of cake...

Hetzelfde geldt voor de kwestie met je broer, pas praten als je er klaar voor bent en vanuit jezelf kunt spreken, vanuit je eigen gevoel. Anders ga je ruzie maken met elkaar en daar is niemand bij gebaat uiteindelijk. Ik leer zelf steeds meer gewoon de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en dat voelt stukken beter dan anderen de schuld geven, of de situatie, of het weer, of gebeurtenissen die in het verleden liggen... en ga zo maar door. Het is altijd zo makkelijk om niet naar je eigen stukje te kijken en je eigen gedrag goed te praten of er excuses voor bedenken... maar dat voelt eigenlijk helemaal niet lekker. En als je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je leven dan heb je ook zelf in de hand hoe je je wilt voelen. Dan ben je geen willoos slachtoffer meer.

Met die laatste dingen die ik noemde ben ik bezig, en met het verwerken van wat zaken die zijn blijven liggen, ik voel dat ik krachtiger aan het worden ben, ik voel mij stukken beter. Dat neemt niet weg dat ik er regelmatig wel even flink doorheen zit hoor ;-) Ook voelen wordt krachtiger en heviger!

Ik ben op mijn werk dus ik ga gauw eens verder "spelen". Heel veel succes met je EHBO examen, spannend hoor! Ik zal voor je duimen tussen m'n werk door ;-)

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Alicia: hoe gaat het nu met jou?aliciaFriday, April 29, 14:00:46


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.