VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:07:19Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Word zo gek van mezelf! (trigger)


Author:
Johanna
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, February 21, 18:39:13

Hoi allemaal,

Moet ff wat kwijt gewoon hier, zucht...

Ik ben zoo in de war in mijn hoofd en ik kan alleen maar denken wat een aansteller ik ben en dat ik helemaal geen anorexia heb, dat ik het mezelf maar aangepraat heb. Ik voel me zo onbegrepen. En ik ben boos op mezelf dat het eten goed gaat. Ik wou dat ik niet KON eten, maar het gaat allemaal naar binnen en dat vind ik walgelijk. Ik heb nu wel een tijdslimiet omdat ik te langzaam eet, grote happen nemen vind ik wel eng en door langzaam te eten probeer ik mezelf ervan te overtuigen dat ik er nog steeds controle over heb. Als ik na een halfuur het eten niet op heb krijg ik 200 ml sondevoeding, dat wordt dus helemaal niet precies berekend en dan zou ik dus juist veel meer calorieŽn krijgen! Dus blijf ik wel altijd onder die tijdslimiet maar ik haat het dat iedereen het 'zo goed vind gaan'. En ook dat iedereen zegt dat ik er beter uit zie. Ik voel me geestelijk juist hartstikke kut. Ik vind afvallen en lijnen gewoon leuk, het enige waar ik goed in ben, mezelf kapot maken! En nu mag het niet meer.
Ik haat mezelf dat ik zoveel kan eten.Ik haat het om honger te hebben en dan ergens te gaan wachten op het eten, en dan word ik zo vreselijk kwaad op mezelf en vind ik me zo'n zwakkeling. Ik kan alleen maar discussies voeren met mezelf en word helemaal gek.

Ik was vrijdag naar het mandometer centrum, moest vooral een heleboel vragenlijsten invullen maar t zag er wel okť uit, en heb een warme maaltijd moeten eten. Maar de dokters hadden het er over gehad dat ik die dag wel meer zou bewegen en dat dus niet echt bevorderlijk was voor mijn gewicht. Alleen heb ik die dag gewoon de hele tijd in een rolstoel gezeten en dus helemaal niet veel bewogen. En gisteravond vergat de verpleegster mijn sonde af te plakken, waardoor ik hem dus open kon draaien en toen heb ik sondevoeding in een bekertje laten lopen enz. omdat ik dacht, ze verwachten toch wel dat ik wat minder snel aangekomen ben omdat ik mocht bewegen vrijdag, en aangezien ik dat niet gedaan heb...
En nu blijkt dus dat ik ben afgevallen! Alweer...En dat maakt me ook weer bang, omdat ik nu misschien weer meer moet gaan eten, dat moest als sinds vorige week omdat ze niet tevreden zijn over mijn gewicht. en dan moet ik weer boos zijn op mezelf omdat ik dus ook niet wil afvallen, terwijl dat toch goed is? Ik bedoel, ik wil toch niet dik worden?

O zucht, ik word er zo gek van! En nu ben ik boos op mezelf dus dat ik met die sonde gekloot heb, denk dat ik het alleen maar gedaan heb om mezelf gerust te stellen dat ik wel echt een eetstoornis heb, hoe zwak is dat?

Maar als ik geen eetstoornis heb, wat is het dan dat me die dingen laat doen? Misschien ben ik gewoon alleen maar gek in mijn hoofd.

Nou ja, ik denk niet dat jullie er iets van snappen. Ik schaam me er ook heel erg voor dit bericht te plaatsen, maar ik moest dit gewoon even ergens schrijven.

Johanna

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Word zo gek van mezelf! (trigger)AnjaTuesday, February 22, 0:32:52

Re: Word zo gek van mezelf! (trigger)MignonTuesday, February 22, 14:28:56


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.