VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:30:44Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Never ending story? (trigger!)


Author:
ZoŽ
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, January 25, 15:10:45

Hallo allemaal,

Blegh, ik voel me zo slecht vandaag. Nouja eigenlijk al ruim een week. Ik lijk weer helemaal terug bij af te zijn.
Mijn slechte gedachtes zijn sterk aanwezig en ik ben het zat om ertegen te vechten.
Ik doe me wel anders voor, om mijn omgeving te sparen.
Ik speel goed weer, doe alsof ik mijn eetlijst volg en laat iedereen die het maar horen wil, dat ik vecht.
Maar dat is niet zo. Heb in dagen al niet meer mijn eetlijst gevolgd. Ik had afgesproken met mijn psych dat ik in ieder geval de 3 hoofdmaaltijden zou eten en ook 2 tussendoortjes. Dat lukt me gewoon niet. Ik word zo tegengehouden. Tja door mezelf natuurlijk, een ander kan ik daar de schuld niet van geven. Maar het gaat gewoon niet zoals het hoort. En woensdag moet ik naar de psych, en dan moet ik met slecht bericht aankomen, en dat vind ik echt verschrikkelijk. Mijn moeder weet het ook wel een beetje en die zegt dat ik hem niet hoef te 'pleasen' dat het om mij gaat blabla. Maar toch heb ik heel sterk de behoefte om hem een plezier te doen. Zodat hij het gevoel heeft dat hij zijn werk heel goed doet. Raar? Ja beetje wel he...maar zo denk ik er wel over.
Ik moest ook als opdracht van hem opschrijven wat ik op een dag goed gedaan heb en wat dan de negatieve gedachtes zijn die daarna komen. Zodat hij inzicht krijgt in de manier waarop ik mezelf de grond intrap. Maar ik kan niet eens wat goeds verzinnen wat ik die dag heb gedan. Dat is toch stom?! Ik kan er zo boos van worden!

En mijn moeder slaapt nu al een week superslecht. Omdat ze zich zorgen maakt om me. Ze heeft dus eigenlijk ook wel door dat het niet goed gaat. Niet zozeer door het eten geloof ik, want dat lieg ik allemaal weer mooi aan elkaar. Maar ze ziet het aan mijn gemoedstoestand. Dat zei ze laatst tenminste, ik sluit me weer op en wil nergens meer over praten. Ik klap gigantisch dicht, daar heeft ze inderdaad wel gelijk in. Maar ze slaapt dus slecht en ze controleert me heel erg de laatste tijd. Dat deed ze al vanaf het moment dat ze erachter kwam wat er met me aan de hand was. Ze vraagt steeds hoe ik me voel en maakt me eten klaar die ik op dat moment moet eten etc. Maar nu voelt het heel beklemmend, en eigenlijk zou ik willen schreeuwen tegen haar. Schreeuwen dat ze me met rust moet laten en me gewoon me eigen ding moet laten doen. Toen voelde het prettig, ik had er toen ook wel behoefte aan omdat ik heel erg in de war was en iemand nodig had om me aan vast te klampen. Nu niet meer, nu word ik alleen maar boos, ze zit me in de weg.
Ik weet dat ik weer op het slechte pad zit. Maar ik kan mezelf niet meer tot de orde roepen. Ik moet dit gewoon doen.

Het werken is veel zwaarder voor me geworden. Die lange dagen intensief bezig zijn lijk ik steeds minder te trekken. Want ik ben steeds mijn aandacht aan proberen te verdelen op mijn werk, het (niet) eten en het beter worden.
Pffff, ik ben echt MOE!
Ik ben verdorie 21 jaar, ik hoor in de bloei van mijn leven te zijn! Ik verpest gewoon alles wat mooi had kunnen zijn! :(

ZoŽ, the never ending story!

Nouja heb weer behoorlijk zitten zeuren, sorry dames.
Maar weet ook niet aan wie het anders kwijt kan. Jullie zijn nu de pineut (weer!)


Kus,
ZoŽ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Never ending story? (trigger!)MignonTuesday, January 25, 16:41:19

Re: Never ending story? (trigger!)AliciaTuesday, January 25, 17:54:52

Re: Never ending story? (trigger!)AnjaTuesday, January 25, 20:19:42


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.