VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 9:09:08Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8] ]
Subject: Re: Lieve Mignon


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, December 17, 14:27:19
In reply to: Mignon 's message, "Re: Lieve Mignon" on Friday, December 17, 13:59:43

Lieve Mignon,

Ja, vermoeiend is dat he, maskers dragen en pokerfaces opzetten ;-) dat vreet energie, ik weet er alles van! Ik was het me tot voor kort niet eens bewust dat ik ook daardoor wel eens zo moe zou kunnen zijn vaak, wat dat betreft een superinzicht dat ik via mijn peut weer kreeg, had ik gewoon nooit bij stilgestaan. Maskers zijn ook niet zo maar van de ene op de andere dag verdwenen hoor, dat heeft tijd nodig en bovendien hebben ze een functie, ze leveren je wat op, anders zou je ze niet opzetten. Of dat nou zelfbescherming is of het wegdringen van dingen die te moeilijk voor je zijn/lijken, of wat dan ook... Dus goed is het niet, maar ook weer nodig, heel dubbel, maar zeker is dat je er doodmoe van wordt!

Als jij het wilt kun je het ver schoppen, het wordt wel flink werken aan jezelf en dat zal zeker niet makkelijk zijn, ik merk het nu ik zelf weer therapie doe, das ook niet voor de gezelligheid, maar het werkt wel! Dus daar ben ik blij mee en ik hoop dat jij net zo achter je keuze hulp te zoeken gaat staan en er gewoon voor wilt gaan. En wij steunen je hier, die steun verdien je helemaal! Net zoals ieder ander die hier komt en met ons deelt.

Ik begrijp je uitleg hoor :-) En al ben ik een voorstander van positief denken en spiritualiteit ook, ik trap wel de maskers af die veel mensen opzetten, niet om ze af te vallen, maar juist om ze even een spiegel voor te houden: zo van: Je praat nu prachtig maar handel je er ook naar in de praktijk... En dat hou ik bij mezelf ook steeds weer in de gaten tegenwoordig. Want ik ben er ook nog niet en weet ook niet alles.

Je mag alle tijd nemen om te herstellen Mignon, verwacht inderdaad niet dat het met een paar maanden gedaan is, en veel hangt van jezelf af, of je al aan bepaalde dingen toe bent etc. en je doet dat gewoon lekker op jouw eigen tijd!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.