VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 0:37:32Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Deeltijdbehandeling (trigger!)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, August 05, 19:31:06
In reply to: Zoë 's message, "Deeltijdbehandeling (trigger!)" on Friday, August 05, 19:00:19

Lieve Zoë,

Die therapeut van jou stelt zich wel een beetje dominant op heb ik zo het gevoel en als ik jou zo hoor gaat hij totaal voorbij aan wat jij voelt en wat er door jou heengaat! Want je hebt groot gelijk, als het zo simpel was om het eten "gewoon" weer op te pakken dan had je dat vast en zeker al lang gedaan. Nu lijkt het inderdaad op chantage en ik vind dat een therapeut zich hier verre van moet houden. Misschien heeft hij wel gelijk dat je meer hulp nodig hebt, maar hij zou ook moeten weten dat zoiets pas zin heeft als jij er voor de volle 100% achter kunt staan en gemotiveerd bent. Onder dwang iemand naar de deeltijdbehandeling sturen is totaal zinloos.

Ik weet niet of hij probeert jou uit je tent te lokken, dat zou kunnen, maar je therapeut slaagt er niet echt in volgens mij, jij bent met een rotgevoel weggegaan en ook dat vind ik absoluut niet kunnen. Mijn therapeut maakt het me soms vreselijk moeilijk en dan kan ik hem wel achter het behang plakken, maar hij waakt er altijd voor dat ik "goed" van de sessie vandaan ga. Zag jouw therapeut dan niet dat de boel niet tot je doordrong en dat je dit alleen maar als hele beklemmende druk op jou ervaart?

Ik vind het echt heel rot dat het zo gegaan is Zoë, en nogmaals: jij kunt nooit tegen je zin in worden opgenomen tenzij je in levensgevaar bent. Hoe komt het eigenlijk dat je nu helemaal niet meer eet? Omdat er geen controle is of speelt er meer mee? En praten jij en je therapeut hier nog wel over? Ik kan me voorstellen dat hij niet bepaalt uitnodigt tot een vertrouwelijk gesprek als je dit soort dingen naar je hoofd geslingerd krijgt!

Heel veel sterkte lieve Zoë, en je weet het he... als je dingen kwijt wilt dan ben je helemaal welkom met alles wat je maar dwarszit. Als het jou maar oplucht! We zijn er voor jou hoor!

Liefs en kussie terug!
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Voor Anja (trigger)ZoëMonday, August 08, 21:29:22


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.