VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 16, 9:08:02Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Deeltijdbehandeling (trigger!)


Author:
Zoë
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, August 05, 19:00:19

Hallo allemaal,

Ik kom net terug van de psych en ben eigenlijk een beetje van streek door het gesprek. Het was ook een vreemd gesprek, deels omdat ik mijn aandacht er echt niet bij kon houden eigenlijk. Ik kon ook ineens niet meer herinneren wat ik de vorige keer met hem had besproken. Ik wist dat het met negatief denken te maken had. Maar verder was ik het kwijt (een black-out?), heel vervelend maar ook raar. Voor hem onprettig denk ik, maar ik voelde me ook wel voor schut zitten :(

En na een tijdje kwam het op mijn eten en toen zei hij dat, wanneer het niet snel beter gaat met eten, (op dit moment eet ik eigenlijk niets), ik me ziek moet gaan melden op het werk. Maar ook dat ik gewoon naar de deeltijd moet. Zoals hij zei: omdat dit niet zo door kan gaan, hij tolereert dit niet.
Ik was eigenlijk teveel van mijn pad om te reageren. Ik heb alleen gezegd dat ik dit niet wil. En hij zei dat ik dan toch maar even rigoreus meer moet gaan eten en mijn best moet gaan doen. Dat voelde echt als chantage. Want als ik dat kon mentaal, dan had ik dat toch allang aangepakt?
Ik ben echt een beetje paniekerig en voel ineens zoveel druk. Terwijl ik een vrij goede week achter de rug heb, dus was ontspannen.
Nou...dat is nu wel verdwenen :(

Anyway, weet niet wat ik verder met dit bericht wil zeggen. Maar moest het kwijt...want op dit moment wil ik het er niet in real life over hebben.
Bah...

Liefs,
Zoë

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Deeltijdbehandeling (trigger!)AnjaFriday, August 05, 19:31:06

Re: Deeltijdbehandeling (trigger!)MaritMonday, August 08, 9:24:36


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.