VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, May 06, 9:45:20Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Blegh! (TRIGGER!)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, January 28, 19:55:23
In reply to: Zoë 's message, "Blegh! (TRIGGER!)" on Thursday, January 27, 21:41:19

(((((((((((((((((((Zoë))))))))))))))))))

Lieverd, wat herken ik weer veel in jouw verhaal. Voel je alsjeblieft niet schuldig tegenover je moeder. Want net als Anja al schreef, jij kan er ook niks aan doen dat je ziek bent! Natuurlijk is het zwaar voor haar, maar het helpt niet als je dingen voor haar verzwijgt en doet alsof het beter gaat :( Ze is je moeder en wil je heel graag helpen... wees dus eerlijk naar haar toe, alleen zo kan ze je zo goed mogelijk steunen en dat geeft haar misschien een wat beter gevoel. Pfffffff, alsof je het nog niet zwaar genoeg hebt met jezelf. Nu ga je je ook nog zorgen maken om je moeder :( Ik begrijp het heel goed hoor, maar zij 'moet' jou nu troosten.
Ik probeer zelf eerlijk en open te zijn naar mijn moeder toe. Zelf vindt ze het ook prettig als ze een beetje weet wat er in mijn hoofd omgaat, dat stelt haar voor zover mogelijk een beetje gerust. Ze vind dat iig prettiger dan wanneer ik dingen verzwijg en ze dus helemaal niet weet hoe het met me gaat, want dan gaat ze allemaal gekke dingen in haar hoofd halen. Begrijp je een beetje wat ik bedoel? :S

Ik vind het heel goed en dapper dat je je teamleidster hebt ingelicht! Dat lijkt me heel moeilijk en heel zwaar. Hopelijk wordt de stap van het aangeven voor jou dan minder groot, wanneer je toch wat minder of even niet kan werken. Je hoeft je nergens voor te schamen, ik ben juist heel trots op je!

Wil je zelf naar je bedrijfsarts toe? En ja, misschien zit je nu in een depressie... dat is eigenlijk niet zo gek, wanneer je zo diep in een eetstoornis zit. Ik denk zelf ook weleens dat ik daar een depressie door heb of krijg. Maar je hebt natuurlijk ook niet voor niks een eetstoornis gekregen, je zat al niet lekker in je vel. Wel heb ik er ook alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met jou! Het zal niet makkelijk worden en een flinke strijd, maar ik weet zeker dat je dit gevecht gaat winnen!

Mij praat je absoluut niet in een dip! Ik vind het altijd zo'n opluchting om te lezen dat ik niet de enige ben die met deze gevoelens worstelt! En ik denk met mij nog vele anderen.

Heel veel sterkte meis, ik denk aan je!

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Blegh! (TRIGGER!)ZoëSaturday, January 29, 21:05:45


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.