VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678[9]10 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 22:18:38 01/28/02 Mon
Author: Spegla
Subject: Re: ZB:n perustelu.
In reply to: Zaphod B 's message, "Re: ZB:n perustelu." on 19:43:55 01/28/02 Mon

>>Taannoin ZB perusteli kuolleen aineen muttumista
>>eläväksi näin (kesällä ):"Kyllä se valitettavasti voi
>>mielestäni muuttua eläväksi". Kiintoisaa on se, että
>>ZB käyttää ilmaisua "mielestäni". Tämähän viittaa
>>siihen, että se on jonkinlainen mielipideasia.
>
>En siis esittänyt mitään perusteluja, niinkö??
>
>Opettele edes lukemaan.
>
>En vastaa solvaaviin kommentteihisi, ennenkuin esitätä
>vasta-argumentteja esittämilleni asioille.
>
>Z

ZB on vaipunut tilaan, jossa hän kuvittelee voivansa olevan tuomari asiassamme. Olen todellakin esittänyt raudanlujia todisteita ZB:n "tieteilyä" vastaan. Lisää perusteluja löytyy raskaansarjan tiedemiesten argumenteissa joihin ZB ei kyennyt esittämään muuta kuin typerää jankuttavaa vastaanvaäittämistä vailla mitään tietellistä perustelua. ZB:n probagandassa oleellista on se, että hän pyrkii esiintymään asiantuntijana kaiken "huuhailun" yläpuolella olevana suorastaan jumallisen sanan edustajana. Todellisuudessa hän ei pysty kuin kehäpäätelmiin niin kuin muutkin skeptikot vain pystyvät. ZB ei ole mikään tietellinen auktoriteetti, joka halunsa mukaan sanoo kohtalokkaita tuomioita "huuhailijoiden sepustuksia" vastaan. On todellakin valitettavaa, että niin nuoret tiedemiehenalut kuin vanhat fakki-idiootitkaan eivät kykene luomaan kuin järkyttäviä vapaan tietellisen ajattelun murskajaisia. Epätoivoisaan he pyrkivät luomaan pelon ilmapiirin luomalla jo kouluista asti alkukantaisen häpeärangaistusilmapiirin tiedeyhteisöihin. Niin kuin olen osoittanut on ZB:n kirjoittelu lukijoiden häpäisyyn perustuvaa toimintaa. Lukuisat biologian toisinajattelijat ovat korkeammalla ajattelullaan murtaneet ZB:n edustamat teoriat. Evoluutioteoria elämän syntymisineen on todellakin hyvin alkeellista ajattelua korkeiden filosofioiden rinnalla. Puhumattakaan painavista biologian teorioiden kriitikkojen puheenvuoroista. Voidaan sanoa, että elämän syntyä koskeva teoria on tietellisesti pätevin perusteluin kumottu. ZB ei vieläkään ole perehtynyt esittämääni kirjallisuuteen. Eikä hän sitä uskalla tehdä. Hän pelkää:"Enkö olekaan kovantason tiedemies". Tälläisin ajatuksian hän ryhtyi ehkäpä huvitteleemaan "huuhailijoiden" kustannuksella. Todellakin murheellinen tarina on hänen tapauksensa.Solvaamisen hän aloitti itse.

Spegla

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.