VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 13:41:02Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Maak er een zooitje van!


Author:
alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, April 21, 8:32:44

Ik word zo gek van mezelf. Ik maak echt overal een zooitje van. Ik train niet, ga niet naar stage of naar school. Ik kan het gewoon niet opbrengen... Ik haat mezelf want ik weet dat het niet goed is wat ik doe.
Ik ben zo moe in mijn hoofd, het zit gewoon zo vol... Ik weet niet meer hoe ik het leger krijg.

Het eten is al helemaal een ramp. En omdat het eten slecht gaat voel ik me ontzettend down en moe en omdat ik me down voel ga ik weer slecht eten en zo is de cirkel rond. ik weet wanneer ik de fout in ga ik weet hoe ik er uit moet komen en toch lukt het me niet. Wat is er toch mis met me! ik maak overal een puinhoop van...

Ik moet woensdag naar het Riagg, ik zit er toch aan te denken om deel te nemen aan die praatgroep, ik denk dat het een hele opluchting zal zijn om met mensen te kunnen praten die het zelfde als ik hebben. Maar ik weet niet of alleen groep therapie genoeg is, ik wil graag aan mezelf werken, dus de achterliggende gedachten apart ook behandelen, maar kan dit wel allebei. Ben ik dan niet heel egoistisch om meteen om allebei te vragen?

Tussen mijn ouders en mij gaat het wel goed. Ik kan met ze praten als ik dat wil en mijn moeder vraagt ook regelmatig hoe het met me gaat en hoe met eten gaat. Ik durf ook eerlijk te zeggen dat het niet goed gaat. Dat lucht wel op!

Sorry voor mijn negatieve bericht...

Liefs, Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Maak er een zooitje van!NancyFriday, April 22, 20:00:30

Voor AliciaAnjaSaturday, April 23, 13:41:18

Voor AnjaaliciaSaturday, April 23, 14:48:08

Alicia: hoe gaat het nu met jou?AnjaThursday, April 28, 20:25:19


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.